De Gea a dat răspunsul lui Real Madrid! Ce a decis titularul Spaniei

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
27/03/2018, 17:52
De Gea a dat răspunsul lui Real Madrid! Ce a decis titularul Spaniei

De aproape trei ani Real Madrid tot încearcă să îl aducă înapoi în capitala Spaniei pe David De Gea, titularul din poarta naţionalei iberice şi fost jucător la Atletico Madrid, de unde a fost transferat de Manchester United. Însă, ca un făcut, de fiecare dată când se părea că operaţiunea e ca şi rezolvată, ceva a intervenit şi a deturnat mersul transferului, care nu s-a mai realizat.

Apogeul ghinioanelor pentru Real, la momentul în care şi jucătorul agrea mutarea, s-a produs acum doi ani, când un fax a stat în calea înregistrării contractului la Liga Profesionistă din Spania în ultimele minute ale perioadei de mercato. Pur şi simplu acel fax defect a făcut ca documentul să fie transmis cu cinci minute mai târziu de ora 24 în data de 31 august 2016.

Nici varianta Courtois nu are mai multe şanse

Ca de obicei, şi în această vară Real şi-a propus să negocieze cu United transferul lui De Gea. A venit ca monedă de schimb varianta trecerii costaricanului Keylor Navas, de la Real, jucător agreat de Jose Mourinho, plus o sumă de bani. Însă Florentino Perez va trebui să se orienteze în altă direcţie după ce portarul naţionalei şi-a spus punctul de vedere.

De Gea nu mai vrea să plece de pe Old Trafford. Curând i se va pune pe masă un nou contract, unul cu un salariu mult îmbunătăţit faţă de cel actual. Iar jucătorul spune că la United se simte excelent, datorită afecţiunii pe care i-o arată toată lumea şi că nu are nici un motiv de a pleca. Nici varianta B, cu belgianul Thibaut Courtois nu pare a fi prea optimistă pentru Perez, pentru că nici el nu vrea să plece de la Chelsea şi londonezii sunt gata cu noul contract.

Închide ×