Sport

David de Gea rupe tăcerea! Portarul lui Manchester United, dezvăluiri despre situaţia echipei: “E oribil”

Goalkeeper-ul lui Manchester United, David de Gea, a recunoscut că se simte „jenat” din cauza scăderii performanțelor clubului în acest sezon de Premier League.
29.04.2022 | 16:00
David de Gea rupe tacerea Portarul lui Manchester United dezvaluiri despre situatia echipei E oribil
David de Gea a mărturisit că se simte „jenat” la Manchester United. Sursa foto: EPA-EFE/PETER POWELL
ADVERTISEMENT

Manchester United încearcă să ocupe locul patru în clasamentul englez, ca să joace în Champions League sezonul următor, dar șansele lor au scăzut considerabil, după 1-1 cu Chelsea. Decăderea clubului l-a făcut pe David de Gea să se confeseze despre forma actuală a „diavolilor roșii”.

David de Gea își mărturisește regretul său legat de Manchester United

Portarul spaniol a recunoscut că se simte „jenat” la Manchester United din cauza parcursului în acest sezon. De Gea a vorbit deschis despre prestaţiile echipei din ultimul timp și că „diavolii roșii” trebuie să-și schimbe mentalitatea ca să mai salveze ceva în ultimile etape rămase.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat lui Sky Sport, David de Gea a declarat: „Pentru mine este greu, sunt aici de mulți ani. Când ești pe teren și ești condus cu 3-0 sau 4-0, este prea dureros. Mă face să mă simt jenat și e oribil să fii pe teren în astfel de condiţii.

Trebuie să schimbăm această mentalitate și totul. Trebuie să facem mai mult. Toată lumea trebuie să facă mai mult. Trebuie să încercăm să câștigăm meciuri”.

ADVERTISEMENT

Manchester United încearcă să se salveze pe ultima sută de metri

„Diavolii roșii” luptă pentru a mai salva ce se mai poate în ultimile trei etape de Premier League care le-au rămas, după un sezon cu multe meciuri pierdute. United se află în prezent pe locul șase în clasamentul englez, cu 25 de puncte sub liderul Manchester City și cu cinci puncte în spatele lui Arsenal, care ocupă locul patru.

Pe lângă eliminarea din Liga Campionilor, Manchester United a fost scoasă din lupta pentru Cupa Angliei, dar și pentru Cupa Ligii Angliei și va fi primul sezon după mai bine de 10 ani în care Cristiano Ronaldo nu va câștiga niciun trofeu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, există speranțe pentru viitorul lui Manchseter United, clubul confirmând recent numirea lui Erik ten Hag ca antrenor, în prezent fiind manager la Ajax.

Olandezul s-a întâlnit cu staff-ul clubului luna trecută pentru a vorbi despre posibilitatea de a deveni noul antrenor de pe “Old Trafford”. El îl va înlocui pe antrenorul interimar Ralf Rangnick la sfârșitul acestui sezon și va deveni al cincilea manager permanent al clubului de la retragerea lui Sir Alex Ferguson, în 2013.

ADVERTISEMENT

Chiar și viitorul lui David de Gea pare incert, întrucât Manchester United pare pregătită pentru schimbări în masă. Paul Pogba, Edinson Cavani, Juan Mata, Nemanja Matic și Jesse Lingard vor părăsi clubul la vară ca jucători liberi de contract.

ADVERTISEMENT