David de Gea rămâne la Manchester United! Va câştiga într-o săptămână mai mult decât ia un jucător din Liga 1 pe an!

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Premier League
21/07/2019, 09:54
David de Gea rămâne la Manchester United! Va câştiga într-o săptămână mai mult decât ia un jucător din Liga 1 pe an! GALERIE FOTO
David de Gea rămâne la Manchester United până în 2025

Portarul David de Gea va rămâne la Manchester United până în vara lui 2025! Clubul de pe Old Trafford reuşeşte astfel a doua lovitură importantă privind prelungirea contractelor celor mai importanţi jucători din lot, după ce Marcus Rashford a fost primul care a agreat acest lucru. Punând la socoteală şi transferurile efectuate în această vară pentru întărirea apărării, pentru care s-au cheltuit pe doi jucători suma de 145 de milioane de euro (Harry Maguire şi Aaron Wan Bissaka) antrenorul Ole Gunnar Solskjaer poate fi destul de mulţumit.

David de Gea şi-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2025

David de Gea era o problemă serioasă pentru United, pentru că vara viitoare expira înţelegerea sa, cea de a doua de când a sosit pe Old Trafford, iar jucătorul ar fi putut pleca atunci la parametri zero. Nu exista altă opţiune decât fie vânzarea acum a goalkeeperului iberic, pentru a recupera o parte din investiţie, ori prelungirea contractului.

PSG a stat la pândă, sperând că David de Gea va fi interesat de o nouă experienţă în cariera sa, însă portarul naţionalei Spaniei s-a înţeles cu actualul său club până în 2025, ceea ce înseamnă că francezii trebuie să se orienteze în altă parte. Bineînţeles că pentru a fi determinat să spună da unui nou contract David de Gea va primi un salariu mai mare decât cel avut până în prezent.

David de Gea va câştiga cu bonusuri cu tot 120 de milioane euro în şase ani

Va câştiga cu bonusuri cu tot în jur de 120 de milioane euro în şase ani

Concret, jucătorul va percepe de acum înainte săptămânal suma de 390.000 de euro, ceea ce lunar înseamnă 1.560.000 euro, iar anual 18.720.000 euro, făcând din el unul dintre cei mai bine jucători plătiţi din lot, totuşi departe de cât câştigă chilianul Alexis Sanchez, 500.000 de euro săptămânal, adică 2 milioane lunar şi 24 de milioane pe an, dar care s-a dovedit a fi un mare fiasco.

Noul salariu pe săptămână al lui David de Gea este pentru toţi jucătorii din Liga 1 mai mult decât ce primesc aceştia pentru un întreg sezon competiţional! Cel mai mare salariu din Liga 1 în sezonul trecut a fost cel al lui Adrian Stoian la FCSB, care câştigat 360.000 de euro pe an. În cei şase ani de contract spaniolul va avea în conturi, cu bonusuri cu tot, aproape 120 de milioane de euro!

Închide ×