ADVERTISEMENT
Life

David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV. Cum a reacționat vedeta Kanal D

Autor: Alexa Serdan | 19.10.2020 | 17:58
David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV. Cum a reacționat vedeta Kanal D
David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV. Cum a reacționat vedeta Kanal D. Sursa foto: captură video Youtube

Andreea Mantea și fiul ei, David, sunt extrem de apropiați, petrecând foarte mult timp împreună, însă de curând fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” s-a confruntat cu o situație ieșită din comun. Băiatul a început să plângă după ce vedeta l-a anunțat că vrea să meargă la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că în ultimii doi ani nu a mai avut viață socială, motiv pentru care a luat decizia de a pleca la un eveniment fără fiul ei. Se pare că hotărârea nu a fost deloc pe placul băiatului de 5 ani care era obișnuit să meargă cu mama sa peste tot.

Acela a fost momentul în care David s-a simțit oarecum abandonat și a început să plângă în hohote. Băiatul și-a implorat mama să nu plece de acasă, strângând-o puternic în brațe. Întreaga întâmplare s-a petrecut după ce prezentatoarea TV s-a aranjat ca la carte și era gata să iasă pe ușă.

David, băiatul prezentatoarei Andreea Mantea, în lacrimi

„N-am mai avut viață socială de doi ani!”, spune Andreea Mantea în cadrul show-ului pe care-l moderează la Kanal D, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Pentru ce trebuie să pleci? Nu vreau să pleci!”, este replica lui David în momentul în care vede că mama sa vrea să plece la petrecere fără a-l lua și pe el.

„Nu l-am văzut niciodată să facă așa! Zici că plec la tăiere”, a mai adăugat prezentatoarea în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” pe care o prezintă la postul de televiziune Kanal D în fiecare seară de luni.

Întreaga întâmplare, dar și cum a reușit bruneta să gestioneze situația cu fiul ei de numai 5 ani o puteți vedea în ediția din seara aceasta. Mai exact, începând cu ora 23:00 telespectatorii pot urmări evenimente și situații din viața celebrei moderatoare.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea prezintă în cadrul emisiunii care îi poartă numele întâmplări, evenimente, dar și călătorii în locuri extraordinare de la noi din țară. În show-urile sale vedeta se întâlnește cu oameni cărora le ascultă poveștile de viață, dar învață și despre cultura locului.

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” poartă oamenii din fața micilor ecrane în locuri inedite, fiind vorba de o adevărată aventură culinară, dar și culturală. Show-ul a debutat recent, la scurt timp după ce prezentatoarea a renunța la cârma emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!