Life

David, fratele lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, declarații surprinzătoare la 11 ani: „Vreau să fiu burlac”

La doar 11 ani, David, fratele lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, este, la rândul său, o adevărată vedetă. Micuțul a făcut declarații neașteptate la Pro TV și a spus că își dorește să fie...burlac.
16.08.2022 | 15:03
David fratele lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor declaratii surprinzatoare la 11 ani Vreau sa fiu burlac
Fratele lui Sebastian Dobrincu, declarații inedite la Vorbește lumea. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu nu este singura vedetă din familia sa, David, fratele lui mai mic îi calcă pe urme și, la doar 11 ani, și-a făcut deja un nume. Invitat în emisiunea Vorbește lumea, micuțul a vorbit despre planurile de viitor și a spus de ce nu vrea să-și facă o iubită, cu toate că a mai fost îndrăgostit până acum.

Fratele lui Sebastian Dobrincu, declarații surprinzătoare. Are 11 ani, dar vrea să rămână burlac

Fratele mai mic al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, David, este o adevărată vedetă. La 11 ani, micuțul a lansat propria melodie, este pasionat de chitară, participă la competiții de dans și este fotomodel la Paris.

ADVERTISEMENT

De altfel, micuțul a bifat mai mult apariții și în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, iar în cea mai recentă, a dezvăluit că vrea să rămână burlac cât mai mult timp posibil.

„Eu vreau să fiu burlac cât mai mult. (…) Am vrut să devin burlac de când aveam 8-9 ani, vreau să stau mai mult cu prietenii, să mă bucur… până când o să cunosc fata potrivită”, a declarat David Dobrincu.

ADVERTISEMENT

De altfel, când vine vorba de iubita ideală, David știe foarte clar ce își dorește de la viitoarea sa parteneră și, totodată, băiatul nu este atras de fetele de vârsta lui.

„Eu vreau la o fată să simt o chimie și o energie atunci când vorbim, ne ținem de mână, ne îmbrățișăm și vreau să aibă preocupări sănătoase.

ADVERTISEMENT

Să citească, să facă sport, să aibă grijă de ea, să aibă o frumusețe naturală, nu să fie frumoasă doar din operații estetice”, a adăugat fratele juratului de la Imperiul Leilor. 

David Dobrincu: „Mie îmi plac fetele mai mari, mai mature”

David Dobrincu spune că o singură dată a fost atras de o colegă de clasă, însă atunci când a încercat să-i mărturisească acest lucru și să-i dăruiască flori, fetița nu a știut cum să reacționeze și început să plângă.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi plac fetele mai mari, mai mature, 16-17-18 ani. Am fost îndrăgostit, totuși, am o traumă. În primul rând, vreau să rog toate mămicile de fetițe să le învețe cum să accepte un trandafir, ciocolată, un gest frumos.

Mie mi-a plăcut pentru prima și ultima dată, cred, de o fată de vârsta mea, de o colegă de la școală, și am vrut să-i dau un trandafir. Când i l-am dat, a făcut o dramă totală și eu am rămas ca prostul cu trandafirul în mână. După câteva zile, mi-a spus ea că nu a mai primit flori de la băieți și nu a fost învățată”, a povestit micuțul.

 

 

ADVERTISEMENT