Sport

David Lazar a semnat cu U Craiova! Fanatik a anunțat mutarea încă din ianuarie

Portarul David Lazar este oficial jucătorul Universității Craiova. Portarul a semnat pe 4 ani cu echipa din Bănie.
03.06.2021 | 12:46
David Lazar a semnat cu U Craiova Fanatik a anuntat mutarea inca din ianuarie
David Lazar in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Clinceni Arena din Clinceni, sambata 27 februarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat încă din luna ianuarie, internaționalul român David Lazar a semnat cu Universitatea Craiova. Clubul din Bănie a oficializat, joi, achiziția.

Portarul de 29 de ani și-ar putea încheia cariera la gruparea alb-albastră. Contractul acestuia se întinde pe patru ani cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Oltenii au încercat să-l transfere încă de la începutul sezonului trecut

David Lazar va fi concurent pe postul de titular în poarta Universităţii Craiova cu italianul Mirko Pigliacelli, însă acesta ar putea să plece de la echipa din Bănie, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Oltenii au încercat să-l aducă pe internaționalul de 29 de ani și la începutul sezonului, dar atunci giurgiuvenii nu au fost de acord cu mutarea.

ADVERTISEMENT

”BUN VENIT LA ȘTIINȚA, DAVID!

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar.

Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern.

ADVERTISEMENT

Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”, au anunțat oficialii Universității, printr-o postare pe Facebook.

Rămâne Pigliacelli la U Craiova?

Mirko Pigliacelli mai are contract cu Craiova până în vara lui 2022, dar nu-i va mai fi prelungit angajamentul.

ADVERTISEMENT

Italianul a avut probleme în ultimul an nu doar cu suporterii, dar și cu cei din staff, care i-au reproșat unele superficialități în joc, care au generat ocazii sau chiar goluri pentru adversari.

FANATIK a mai aflat că un alt motiv pentru care conducătorii ”juveților” ar vrea să scape de Mirko Pigliacelli în această vară este pentru a obține o sumă de bani din transferul său și astfel să mai amortizeze din cheltuieli.

Pigliacelli a fost achiziționat de Universitatea Craiova în 2018 de la Pro Vercelli, mai întâi sub formă de împrumut, apoi cumpărat definitiv pentru 300.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT