Fotbal intern

David Lazar revine după 8 ani la echipa națională: “Eu sunt pocăit, cum zice lumea! Nu aparțin niciunui cult”

31.08.2020 | 11:39
David Lazar revine dupa 8 ani la echipa nationala Eu sunt pocait cum zice lumea Nu apartin niciunui cult
David Lazar revine după 8 ani la echipa națională: "Eu sunt pocăit, cum zice lumea! Nu aparțin niciunui cult". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Una dintre surprizele lui Mirel Rădoi în ceea ce privește convocările de la echipa națională este David Lazar. Portarul Astrei a fost luat la lot pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor.

În stagiunea trecută, David Lazar a fost cel mai bun portar din Casa Pariurilor Liga 1 în indexul InStat. Portarul celor de la Astra Giurgiu a fost surprins de această convocare, mai ales că precedenta era în urmă cu 8 ani la selecționata U-21.

ADVERTISEMENT

Lazar a apărat la prima reprezentativă ultima dată în toamna anului 2012 la România U-21, iar acum, la 29 de ani, i s-a îndeplinit visul de a fi convocat în premieră la naționala de seniori a României:

David Lazar revine după 8 ani la echipa națională: “Sincer, visam, speram, dar eram așa, în dubiu, dacă voi fi convocat

“Sincer, visam, speram, dar eram așa, în dubiu, dacă voi fi convocat. Îl tot vedeam pe selecționer în tribune la meciurile noastre de play-off, iar asta îmi dădea o motivație în plus.

ADVERTISEMENT

Suntem familie mare, 10 frați și surori, au început să mă sune toți, să mă felicite. Plus părinții, prietenii, foștii antrenori”, a spus David Lazar.

“Eu sunt pocăit, cum zice lumea, dar nu aparțin niciunui cult”

Portarul are o poveste de viață foarte interesantă și nu se sfiește să își mărturisească orientarea religioasă: “eu sunt pocăit, cum zice lumea, dar nu aparțin niciunui cult. Pur și simplu, la 18 ani, când m-am botezat, mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Sunt căsătorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani și Sara Maria de 3 ani, și sunt un om împlinit. Fotbalul nu e decât o meserie pentru mine, prin care încerc să avem un trai decent, dar pe care încerc să o fac cât mai bine, cât mai onest.

Și uite că Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschiși să ajung la națională și sunt fericit că mi s-a împlinit!”, a spus portarul.

ADVERTISEMENT

David Lazar va avea concurență puternică la echipa națională. Ciprian Tătărușanu și Florin Niță sunt ceilalți portari convocați la prima reprezentativă. Cel mai probabil, Tătărușanu va fi titular în cele două meciuri.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: