Sport

David Miculescu, prima reacție după transferul la FCSB: ”Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”

David Miculescu a disputat ultimul meci în tricoul echipei UTA, în înfrângerea arădenilor 0-3 cu FC Voluntari. La finalul partidei fotbalistul a oferit prima reacție după transferul la FCSB.
30.07.2022 | 22:19
David Miculescu prima reactie dupa transferul la FCSB Pentru asta mam apucat de fotbal sa ajung la un nivel inalt
David Miculescu spune că își dorește să joace cu FCSB în cuepele europene, dar că nimeni de la UTA nu l-a anunțat de transferul la echipa patronată de Gigi Becali. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La ultima apariției în tricoul ”Bătrânei Doamne” David Miculescu a făcut un meci modest, în nota echipei UTA Arad, învinsă la Mi0veni de FC Voluntari cu 3-0.

David Miculescu, reacție ciudată după ultimul meci pentru UTA

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate oferta financiară a lui Gigi Becali pentru internaționalul de tineret David Miculescu a fost acceptată de oficialii echipei UTA Arad, fotbalistul urmând să se alăture lotului pregătit de Nicolae Dică în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul spune încă că nimeni de la UTA Arad nu l-a anunțat că mutarea a fost parafată între cele două cluburi și că trebuie să se prezinte la FCSB.

”Am văzut și eu discuțiile, știrile, dar mie încă nu mi s-a spus nimic oficial, nu mi s-a transmis nimic. Am văzut și eu, mi-au spus colegii.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă zic e că UTA nu mi-a spus nimic oficial. Nu pot să vorbesc despre asta. Șansele sunt mari, dar, cât sunt aici, nu vreau să vorbesc despre Steaua (FCSB – n.r.)”, a spus Miculescu, după meciul de la Mioveni.

Întrebat dacă își dorește să fie trecut de FCSB pe lista UEFA și să joace în cupele europene cu noua lui echipă, fotbalistul a răspuns: ”Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt, îmi doresc”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut eforturi importante pentru transferul lui David Miculescu

David Miculescu este unul dintre cei mai valoroși tineri jucători care joacă în SuperLigă, iar Gigi Becali și oficialii de la FCSB îi urmăresc evoluțiile încă din vara anului trecut.

Miculescu a fost decisiv în numeroase partide pentru UTA, în sezonul trecut și, pentru a nu-l pierde, Gigi Becali a înaintat o primă ofertă în iarna anului trecut.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv FCSB nu avea neapărată nevoie de un fotbalist ofensiv, însă, la doar 20 de ani Miculescu se încadra în criteriile de investiții ale patronului roș-albaștrilor.

De altfel, Gigi Becali spunea la momentul primei oferte că îl va lăsa să joace în continuare la UTA Arad până când FCSB va avea nevoie de serviciile lui. Arădenii au refuzat mai multe oferte ulterioare, nu și pe ultima a latifundiarului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT