Sport

David Miculescu, primul gol la FCSB. A egalat cu o lovitură de cap în partida cu CS Mioveni, imediat după ce i-a fost schimbată poziția în teren. Video

David Miculescu (21 de ani), noua vedetă a FCSB-ului, a reușit să marcheze primul gol în SuperLiga chiar la debutul în această competiție, împotriva celor de la CS Mioveni.
06.08.2022 | 21:06
David Miculescu primul gol la FCSB A egalat cu o lovitura de cap in partida cu CS Mioveni imediat dupa ce ia fost schimbata pozitia in teren Video
David Miculescu este evaluat la 1.200.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

David Miculescu este noua mare speranță la FCSB, iar atacantul pe care Becali a plătit 1,7 milioane de euro a reușit să egaleze la Mioveni.

David Miculescu a marcat primul gol în tricoul FCSB

David Miculescu a reușit să spargă gheața la al doilea meci pentru echipa lui Nicolae Dică. Atacantul a marcat în 79 al partidei de la Mioveni, într-un moment în care jocul FCSB-ului suferea foarte mult.

ADVERTISEMENT

Jucătorul transferat de la UTA a primit o centrare excelentă de la Darius Olaru pe bara a doua și a transformat sigur că o lovitură de cap din careul de șase metri. VEZI VIDEO AICI.

FCSB a fost condusă la Mioveni din minutul 26, după ce Balaur a înscris cu un șut din afara careului, cu largul concurs al lui Ovidiu Popescu și Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Interesant este că David Miculescu a reușit să marcheze la scurt timp după ce i-a fost schimbat poziția în teren și a trecut în centrul ofensivei. Ianis Stoica fusese schimbat în minutul 58.

David Miculescu a debutat cu tupeu în Conference League cu Dunajska Streda

FANATIK a analizat prestația lui David Miculescu la debutul pentru FCSB în meciul din turul doi preliminar al Conference League, cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Miculescu a avut o primă repriză în care a jucat cu tupeu și a avut inițiativă, fiind la originea celor importante faze ofensive ale FCSB-ului.

În repriza a doua Miculescu a fost dat dispărut de pe teren și a părut că s-a sufocat. Ba mai mult, arădeanul a fost înlocuit în minutul 77 din cauza unor probleme musculare.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam astăzi la nimic din partea lui Miculescu, m-aș fi mirat să marcheze. Poate să crească în spatele lui Cordea! Cordea mi se pare că e numărul unu acolo. Totuși, dacă l-ai ține pe bancă, nu cred că te ajută. Miculescu pare genul care are nevoie de meciuri în picioare pentru a crește”, îl caracteriza Basarab Panduru, în direct la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Dunajka Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT