Sport

David Miculescu și Bogdan Rusu, analizați la tv după prima repriză din Dunajska Streda – FCSB: „Încă e corp străin acolo!”

David Miculescu și Bogdan Rusu au fost analizați la televizor după prima repriză din partida Dunajska Streda - FCSB, meci în care ambii au fost titularizați de Nicolae Dică.
03.08.2022 | 22:35
David Miculescu si Bogdan Rusu analizati la tv dupa prima repriza din Dunajska Streda  FCSB Inca e corp strain acolo
David Miculescu și Bogdan Rusu, analizați la tv după prima repriză din Dunajska Streda - FCSB. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu este de părere că David Miculescu încă nu își găsește locul în echipă, însă i se pare normal, ținând cont că fotbalistul a venit la FCSB de doar două zile. Transferul lui David Miculescu la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

David Miculescu și Bogdan Rusu, analizați la tv după prima repriză din Dunajska Streda – FCSB

David Miculescu și Bogdan Rusu au fost analizați la TV după prima repriză a meciului cu Dunajska Streda, ambii aflându-se la debutul pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut Olaru și Edjouma, mi s-a părut foarte activ Rusu, contează mult un nouar. Miculescu, activ și Coman a avut o pasă bună în careu.

Mie mi-a plăcut că au stat mult în terenul adversarului, au controlat jocul, cred că e nevoie de mai multă personalitate în ultimii 20 de metri.

ADVERTISEMENT

Eu cred că noi putem câștiga, cel puțin așa mi s-a părut prima repriză. Dică are două meciuri la echipă. Când vor apărea relațiile de joc, va cere și Octavian Popescu mingile în adâncime”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Miculescu încă e corp străin acolo!”

Daniel Pancu este mulțumit de felul în care a evoluat Bogdan Rusu, remarcând că atacantul a făcut și faza defensivă, pe care nu o făcea la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

„Pancone” l-a remarcat și pe David Miculescu pentru finețea paselor sale, însă este de părere că fostul fotbalist de la UTA nu se simte în largul său în echipa „roș-albaștrilor”:

„O repriză bună, un ritm alert și-au analizat bine adversarul. FCSB a recuperat multe mingi în terenul advers, dar micile detalii au făcut ca ei să nu fie în avantaj acum.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători au intrat bine, nu au arătat rău, Rusu spre deosebire de Mioveni face și faza defensivă. Miculescu încă e corp străin acolo, nu ai cum de la început, el vine cu finețea, face și faza defensivă”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT