Sport

David Miculescu, prioritate zero pentru FCSB! Gigi Becali a făcut prima ofertă celor de la UTA. Exclusiv

Transferul lui David Miculescu este prioritate zero pentru FCSB în perioada de mercato de iarnă. FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut o primă ofertă celor de la UTA Arad.
11.12.2021 | 21:26
David Miculescu prioritate zero pentru FCSB Gigi Becali a facut prima oferta celor de la UTA Exclusiv
David Miculescu, prioritate zero pentru FCSB! Gigi Becali a făcut oferta. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregăteşte de campania de mercato din iarnă. Şi Gigi Becali merge pe aceeaşi strategie de a încerca să transfere cei mai interesanţi tineri jucători de la echipele din Liga 1.

David Miculescu, prioritate zero pentru FCSB! Gigi Becali a făcut o primă ofertă: 500.000 de euro

Din informaţiile FANATIK, transferul lui David Miculescu de la UTA Arad este prioritate zero la FCSB în această iarnă. Gigi Becali vrea să îl transfere şi este dispus să bage mâna adânc în buzunar.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut deja o primă ofertă celor de la UTA Arad pentru transferul atacantului în vârstă de 20 de ani în valoare de 500.000 de euro. Miculescu joacă pe poziţia lui Florinel Coman, în aripă. 

David Miculescu este în vizorul roş-albaştrilor de mai mult timp, FCSB dorindu-l şi în vară pe fotbalistul crescut de echipa arădeană şi promovat în prima echipă din stagiunea 2018-2019.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, cuvinte de laudă la adresa fotbalistului: “Jucător interesant, fizic chiar interesant, genul Milinkovic-Savic”

Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă la adresa lui David Miculescu, fiind impresionat de fizicul atacantului arădean, pe care l-a comparat cu Serghei Milinkovic-Savic de la Lazio:

“2001, unul dintre liderii generației, el și Cristian Dumitru, jucător interesant, fizic chiar interesant, genul Milinkovic-Savic. Probleme mari a avut în Liga 1, acum a început să joace mai bine. Dacă am vrea să-l achiziționăm de la UTA, ar vrea 1 milion UTA, cred eu”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este de acord cu suma de 1 milion de euro în schimbul atacantului arădean, însă este dispus să negocieze şi să ofere o sumă importantă de transfer, din moment ce a trimis o primă ofertă de 500.000 de euro.

David Miculescu, UTA Arad
David Miculescu, UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu

David Miculescu are cotă de piaţă de 400.000 de euro!

Cota de piaţă a lui David Miculescu este de 400.000 de euro, iar prima ofertă a lui Gigi Becali a depăşit cota jucătorului. UTA Arad nu se va despărţi atât de uşor de tânărul jucător, însă sunt şanse importante ca cele două echipe să se înţeleagă la suma de transfer.

ADVERTISEMENT

Deşi perioada de mercato nu a început încă în mod oficial, roş-albaştrii şi-au pregătit deja lista. FANATIK a scris despre interesul lui Gigi Becali pentru Nicolae Păun, un alt tânăr jucător de perspectivă, de la Sepsi.

Oficialii roş-albaştrilor au primit referinţe foarte bune pentru jucătorul de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar transferul ar putea fi facilitat de faptul că Păun nu este titular incontestabil în echipa covăsneană.

Becali îi forţează pe Keşeru şi Budescu să plece în iarnă!

FCSB pune accentul pe transferul jucătorilor tineri, însă Gigi Becali vrea să scape de doi dintre veteranii lotului: Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu. Cei doi au printre cele mai mari salarii din echipă, iar patronul FCSB speră să rezilieze cu cei doi în această iarnă.

  • 500.000 de euro este prima ofertă făcută de Gigi Becali pentru David Miculescu
  • 20 de ani are David Miculescu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT