Sport

UTA nu îl lasă pe David Miculescu să plece la FCSB. ”Cel mai bine e să rămână la noi!”

David Miculescu, fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali, este ”blocat” de oficialii echipei UTA. Antrenorul arădenilor crede că pentru internaționalul de tineret cel mai bine este să rămână la gruparea ”textilistă”.
28.12.2021 | 19:04
UTA nu il lasa pe David Miculescu sa plece la FCSB Cel mai bine e sa ramana la noi
David Miculescu. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 20 de ani al echipei UTA Arad David Miculescu a fost declarat de Gigi Becali prioritate zero pentru FCSB, omul de afaceri făcând și o ofertă concretă pentru fotbalist așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Interesul roș-albaștrilor pentru mijlocașul arădean nu este nou, însă oficialii de la UTA nu vor să renunțe în acest moment la fotbalistul care a impresionat în prima parte a campionatului.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint: ”David Miculescu încă mai are multe de arătat la UTA”

UTA este la al doilea sezon în primul eșalon fotbalistic din România, de la ultima promovare, dar echipa este încă departe de așteptările antrenorului Laszlo Balint.

Acesta și-a conturat o strategie pentru dezvoltarea clubului arădean, iar mijlocașul David Miculescu este parte din ea. În acest context, tehnicianul ”Bătrânei Doamne” consideră că pentru fotbalist cel mai bun lucru este să continue la UTA, în detrimentul unui transfer la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Din punctul meu de vedere David Miculescu încă mai are multe de arătat la UTA, dar și UTA trebuie să-i mai ofere multe lucruri. În acest moment, cea mai înțeleaptă decizie ar fi ca el să rămână la noi.

Pentru a propune jucători în campionatele puternice ai nevoie de o anumită anvergură la nivelul clubului. Noi acolo tindem, să ne dezvoltăm și să obținem anvergura respectivă. Vrem să scoatem capul la nivel de rezultate, dar și la nivel de produse individuale.”, a declarat Laszlo Balint în cadrul emisiunii Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul UTA-ei este convins că David Miculescu va face pasul spre un campionat mai puternic, chiar dacă nu unul de top de pe ”Bătrânul continent”.

”Asta este realitatea, România este acum un campionat formator pentru campionatele intermediare. Vedem că în ultima perioadă au fost transferuri în zona arabă sau în Belgia”, a mai spus Balint.

ADVERTISEMENT

500.000 de euro oferă FCSB pentru David Miculescu

David Miculescu este cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro și mai are contract cu UTA Arad până în vara anului 2023.

Fotbalistul de 20 de ani este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din Casa Pariurilor Liga 1, iar Gigi Becali le-a transmis arădenilor oferta sa în valoare de 500.000 de euro pentru Miculescu.

Promovat la echipa de seniori încă din 2017, David Miculescu este deja om de bază la gruparea din Arad, iar oficialii clubului UTA nu agreau oferta de o jumătate de milion de la FCSB, nici înainte ca antrenorul Laszlo Balint să-l declare ”netransferabil”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,47 este cota pentru „1X, rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: