Sport

FCSB poate da marea lovitură a iernii! S-au reluat negocierile cu UTA pentru David Miculescu. Exclusiv

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu, are cale liberă spre trupa omului de afaceri, pentru prețul corect. UTA vrea să obțină o sumă importantă, iar negocierile sunt în linie dreaptă.
01.02.2022 | 19:11
FCSB poate da marea lovitura a iernii Sau reluat negocierile cu UTA pentru David Miculescu Exclusiv
David Miculescu este foarte aproape de un transfer la FCSB. Sursa foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Internaționalul de tineret de la UTA Arad, David Miculescu, este prioritate zero pentru finanțatorul vicecampioanei FCSB. Gigi Becali a reluat astăzi negocierile și speră să ajungă la un acord cu arădenii pentru ca fotbalistul să semneze cu roș-albaștrii.

Interesul patronului de la FCSB pentru atacantul de 20 de ani nu e nou. Fotbalistul este monitorizat de Gigi Becali încă din vara anului trecut, iar în decembrie a făcut o ofertă scrisă pe numele jucătorului.

ADVERTISEMENT

Cât cere UTA pentru David Niculescu și care e ultima ofertă a lui Gigi Becali

În decembrie omul de afaceri care finanțează gruparea vicecampioană a făcut o ofertă concretă celor de la UTA, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Suma pe care Gigi Becali o punea pe masă la sfârșitul anului trecut era de 500.000 de euro. După scurt timp latifundiarul a plusat la 600.000, iar astăzi a făcut o ofertă de 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Deocamdată oficialii ”Bătrânei Doamne” țin de preț și solicită 1.000.000 de euro, dar discuțiile nu s-au încheiat, arădenii lăsând o portiță pentru a obține cât mai mulți bani din ceea ce își doresc.

Ca de obicei în asemenea cazuri, cele două părți se vor ”întâlni” undeva la mijloc și transferul are mari șanse să se materializeze până la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Există și varianta ca David Miculescu să fie cumpărat acum de FCSB, dar să evolueze la UTA, până la sfârșitul campionatului în curs.

De altfel, acesta pare să fie argumentul forte al lui Gigi Becali, care i-ar putea convinge pe arădeni să accepte ultima ofertă a omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

David Miculescu este monitorizat și de echipe din străinătate

Golgheterul de 20 de ani al ”Bătrânei Doamne” nu este doar pe lista de achiziții a lui Gigi Becali. Gazzetta dello Sport nota la începutul acestui an că fotbalistul este monitorizat de Sassuolo, din Serie A.

La un moment dat s-a vehiculat și numele celor de la Bologna, respectiv Alaves, însă singura ofertă scrisă pe care arădenii au primit-o a fost cea de la FCSB, lucru confirmat de conducătorul roș-albilor Alexandru Meszar.

Dacă tentația unui transfer în străinătate este mare, și pentru fotbalist, și pentru conducătorii clubului UTA, propunerea lui Gigi Becali ca atacantul să termine campionatul la arădeni, ar putea înclina balanța în favoarea latifundiarului. Arădenii încă mai speră la play-off și ar avea mare nevoie de jucător, pe acest final de sezon regulat.

FANATIK a aflat că discuțiile vor fi reluate miercuri, atunci când cele două părți ar putea ajunge la un acord definitiv privind transferul fotbalistului.

6 goluri a marcat în acest sezon David Miculescu pentru UTA Arad

ADVERTISEMENT
Tags: