Cele mai citite

David Moyes mulţumeşte că nu a fost concediat!

David Moyes, antrenorul echipei Manchester United, este recunoscător staffului administrativ al clubului pentru faptul că dovedeşte răbdare în privinţa sa şi nu a luat aceleaşi măsuri ca la...
Autor: Sorin Dumitrescu | 17.12.2013 | 22:35
David Moyes mulţumeşte că nu a fost concediat!
David Moyes chiar este un norocos. Cu rezultatele sale era de mult istorie la Tottenham

David Moyes, antrenorul echipei Manchester United, este recunoscător staffului administrativ al clubului pentru faptul că dovedeşte răbdare în privinţa sa şi nu a luat aceleaşi măsuri ca la Fulham, Crystal Palace, West Bromwich Albion şi, mai ales, Tottenham, care şi-au concediat tehnicienii cu care au plecat la drum în acest sezon, ca urmare a rezultatelor nefavorabile.

Modelul Wenger sau Ferguson sînt cele învingătoare

Manchester United e departe de ceea ce speră suporterii de la campioana Angliei. Sînt foarte mulţi ani de cînd fanii “diavolilor roşii” nu şi-au văzut favoriţii, în loc să se bată la titlu, abia pe poziţia a opta după 16 etape şi ceea ce este mai grav, deja la o distanţă uriaşă de liderul Arsenal, zece puncte. Cu toate acestea, şefii lui United nu dau semne că ar dori să renunţe la antrenorul desemnat în vară să preia o misiune imposibilă, aceea de a continua munca de 27 de ani a lui Sir Alex Ferguson, care a adus o vitrină de trofee pe Old Trafford. Nici David Moyes nu se poate plînge de stabilitate, acesta fiind elementul care i-a caracterizat etapele anterioare sosirii la United, la Preston şi deceniul cu Everton. Moyes îşi apără colegii de breaslă, considerînd că stabilitatea unui Arsene Wenger la Arsenal şi cum a fost predecesorul său la United. “Numai acordînd timp antrenorului să-şi implementeze ideile, filozofia de joc, fotbaliştii să se familiarizeze cu pretenţiile acestuia, poţi construi de durată şi începe să aduni roadele prin cîştigarea de trofee. Eu sînt deplin recunoscător că şi la Preston, la Everton , iar acum la Manchester am întlnit numai oameni care înţeleg fenomenul, care au răbdare şi vor veni cu siguranţă rezultatele pe care ni le dorim cu toţii. Ceea ce au păţit un Andres Villas Boas (foto) sau un Steve Clarke e regretabil, pentru că s-a dat dovadă de lipsă de răbdare şi de înţelepciune”.

villas-boas_1929722c

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!