Sport

David Moyes reacționat la pauză în West Ham – FCSB. A introdus jucători de 87 milioane de euro pentru a întoarce scorul

David Moyes a reacționat la pauza meciului dintre West Ham și FCSB, făcând nu mai puțin de trei schimbări.
08.09.2022 | 23:24
David Moyes reactionat la pauza in West Ham  FCSB A introdus jucatori de 87 milioane de euro pentru a intoarce scorul
David Moyes reacționat la pauză în West Ham - FCSB. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui West Ham a fost vizibil deranjat de faptul că echipa sa a fost condusă la pauză de vicecampioana României și a introdus jucători în valoare de 87.000.000 de euro.

David Moyes reacționat la pauză în West Ham – FCSB

David Moyes a reacționat drastic la pauza meciului dintre West Ham și FCSB, după ce vicecampioana României a câștigat prima repriză, scor 1-0, golul „roș-albaștrilor” fiind înscris de către Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

Astfel, antrenorul „ciocănarilor” i-a scos de pe teren pe Said Benrahma, Manuel Lanzini și Gianluca Scamacca, introducându-i pe Michail Antonio, Jarrod Bowen și Lucas Paqueta.

Cei trei fotbaliști au o cotă totală în valoare de 87.000.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Michail Antonio,conform transfermarkt.com
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Lucas Paqueta, conform transfermarkt.com
  • 42.000.000 de euro este cota de piață a lui Jarrod Bowen, conform transfermarkt.com

„Avem jucători cu personalitate!”

La pauza meciului dintre West Ham și FCSB, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au lăudat jocul prestat de vicecampioana României în deplasarea din Anglia.

ADVERTISEMENT

„A surprins acest 4-3-3. Remarc felul în care au acoperit zonele perechile pe benzi. Cordea face o repriză extraordinară în afară de golul marcat. Presingul de întâmpinare făcut e unul foarte bun, densitate, avem jucători cu personalitate.

Mă uitam la Coman. Compagno punct fix, în multe momente se poate juca pe el. Pe urmă ai fundașii centrali care au făcut un joc exact, au fost aproape de Scamacca. Au acoperit bine zonele, e un joc consistent, foarte bun făcut de FCSB.

ADVERTISEMENT

Echipa e motivată, e un fotbal total ce joacă Coman în seara asta, adică și defensivă și ofensivă. Cei din linia de mijloc s-au ridicat la un nivel foarte bun în seara asta”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„FCSB a avut trei șuturi pe spațiul porții. S-au apărat bine, au închis bine, au făcut efort. Puțin mai mult curaj pe fază ofensivă în momentul în care intră în posesia mingii, pentru că au făcut-o la gol.

Aș remarca toată echipa pentru felul în care au respectat sfaturile antrenorului și pentru efort”, a spus și Gabi Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT