Video

VIDEO / Manchester, UMILITĂ la ea acasă de Everton: ”David Moyes va fi CONCEDIAT!”

Manchester United a suferit miercuri seară o nouă înfrîngere în actuala stagiune, rezultat care lasă campioana Angliei la o distanţă de 12 puncte în urma liderului Arsenal. Pentru ca eşecul...
05.12.2013 | 13:25
VIDEO  Manchester UMILITA la ea acasa de Everton David Moyes va fi CONCEDIAT
ADVERTISEMENT

Manchester United a suferit miercuri seară o nouă înfrîngere în actuala stagiune, rezultat care lasă campioana Angliei la o distanţă de 12 puncte în urma liderului Arsenal. Pentru ca eşecul să aibă o semnificaţie şi mai adîncă el a fost administrat pe ”Old Trafford” tocmai de către echipa la care actualul tehnician al lui United, scoţianul David Moyes, s-a aflat pe bancă timp de zece sezoane. Este vorba de Everton, care a fost clar echipa mai bună din punct de vedere tactic.

Omagiu ratat pentru Foulkes

Manchester United şi-a dorit enorm victoria în acest joc. Avea o motivaţie specială enormă, pentru că o eventuală victorie ar fi fost dedicată ca un suprem ultim omagiu legendarului Bill Foulkes, decedat la vîrsta de 81 de ani zilele trecute. Foulkes, 688 de meciuri în tricoul alb-roşu a fost unul dintre supravieţuitorii teribilului accident aviatic de la Munchen, din 1958, cînd peste jumătate din delegaţia ”diavolilor” şi-a pierdut viaţa (foto).

ADVERTISEMENT

article-2518225-19D87ECC00000578-260_634x286

Nu mai cîştigaseră pe ”Old Trafford” de 21 de ani

Nu a fost de acord Bryan Oviedo (foto), jucătorul lui Everton, care a aşternut linişte pe arena din Manchester cu patru minute înainte de final. Deşi Rooney şi Wellbeck au nimerit bara, cei din Liverpool au fost clar echipa care a ştiut mai bine ce vrea şi elevii lui Roberto Martinez au dat o lovitură pe care nu o mai reuşiseră din 1992. Fostul coach al modestei Wigan a fost primit de fanii lui Everton după numire cu multă răceală şi scepticism, mai ales că tocmai retrogradase, dar acum e idol pentru susţinătorii ”caramelelor” după ce a reuşit într-un sezon ceea ce Moyes nu a putut niciodată să o facă în cei zece ani staţi cu Everton. A bătut pe Manchester United şi Chelsea şi s-a aflat la doar un minut de a o face KO şi pe marea rivală locală, FC Liverpool, dar Sturridge a egalat pentru 3-3 în minutul 89.

article-2518225-19D9230C00000578-176_634x440

”David Moyes va fi dat afară mîine dimineaţă”

Sub ochii fostului zeu al lui Manchester, Sir Alex Ferguson (foto), United a clacat şi situaţia lui David Moyes devine foarte tensionată, pentru că fanii lui United i-au cerut să plece, iar cei ai fostei echipe nu numai că nu l-au susţinut, dar se pare că niciodată nu au fost în relaţii bune, pentru că au cîntat de mama focului la final ”David Moyes va fi mîine dimineaţă dat afară!” Viitorul sună rău pentru Moyes şi pentru că în următoarea etapă, sîmbătă, cînd joacă iar acasă, cu Newcastle, echipă foarte ciudată, capabilă de meciuri mari cu granzii şi de evoluţii penibile cu cei mici, dar o va face fără mitraliera van Persie şi fără suspendatul Wayne Rooney.

ADVERTISEMENT

article-2518225-19DC383100000578-972_634x450

VEZI VIDEO MECI

http://youtu.be/9BiRSg_eNow