Sporturi

David Nalbandian s-a răsturnat cu mașina, la o cursă de raliuri în Argentina! Video

16.10.2018 | 15:20
David Nalbandian sa rasturnat cu masina la o cursa de raliuri in Argentina Video

David Nalbandian și-a speriat teribil fanii și familia. Fostul star al tenisului mondial a suferit un accident la o cursă de raliuri din Argentina. În vârstă de 36 de ani, David Nalbandian participa la o competiție din campionatul național. Accidentul s-a petrecut în Raliul Entre Rios. În imaginile video se vede cum David Nalbandian pierde controlul mașinii sale, un Chevrolet Onix, la o viteză de peste 100 km/h și după câteva tumbe aterizează în afara traseului.

Spectatorii s-au speriat destul de tare, mai ales că a fost nevoie și de intervenția ambulanței. Argentinianul a scăpat însă ușor. Presa locală scrie că David Nalbandian s-a ales doar cu o contuzie și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. Mai mult fostul jucător s-a suit din nou la volan și a condus mai departe mașina avariată la garajul echipei sale. Chiar dacă a abandonat în această cursă, David Nalbandian e pe locul 7 în clasamentul general al Raliului Argentinei.

David Nalbandian este un obișnuit al accidentelor spectaculoase.

Fostul jucător de tenis, care s-a retras în 201, pare abonat la accidente spectaculoase la volan. De când a trecut la automobilism, David Nalbandian s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina. Prima oară a dat mari emoții fanilor a fost în 2016, la o cursă tot în regiunea Entre Rios, când argentinianul și-a făcut mașina praf.

David Nalbandian a fost considerat unul dintre cele mai mari talente ale tenisului mondial. Chiar dacă n-a urcat mai sus de locul 3 mondial, argentinianul a fost un jucător în mare vogă în anii 2000. Nalbandian a fost finalist la Wimbledon în 2002 și este singurul argentinian care a ajuns cel puțin în semifinale la toate marile turnee de Grand Slam. În cei 13 ani de carieră, ca jucător profesionist de tenis, David Nalbandian a câștigat peste 11 milioane de dolari din tenis.

  • 11 turnee de tenis a câștigat în cariera sa David Nalbandian.
Tags: