Fotbal international

David Neres, următorul Zlatan! Și-a enervat antrenorul, după ce s-a luat de „freza” lui, deși tehnicianul „lăncierilor” nu are păr: „M-a lăsat pe bancă două meciuri!” ?

05.01.2020 | 19:22
David Neres urmatorul Zlatan Sia enervat antrenorul dupa ce sa luat de freza lui desi tehnicianul lancierilor nu are par Ma lasat pe banca doua meciuri
ADVERTISEMENT

David Neres este unul dintre cele mai interesante produse ale lui Ajax Amsterdam și fără îndoială are foarte mult talent. Totuși, fanii „lăncierilor” îl aseamănă cu Zlatan Ibrahimovic pentru în felul în care se manifestă.

Felul în care David Neres și-a scos din minți antrenorul

David Neres a oferit mai multe declarații amuzante de-a lungul timpului, dar ultima dintre ele le întrece pe toate. Brazilianul a reușit să-l scoată din minți pe Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax Amsterdam, după ce s-a războit cu acesta pe tema „tunsorilor”.

ADVERTISEMENT

„Antrenorul lui Ajax s-a plâns o dată de tunsoarea mea. Eu i-am spus să aibe grijă de părul lui, iar eu voi avea grijă de părul meu. M-a lăsat pe banca de rezerve două meciuri!”, a declarat David Neres.

  • 22 de ani a împlinit David Neres pe 3 martie

„Aventurile” lui David Neres

David Neres nu se află la prima ispravă și de-a lungul timpului a mai povestit mai multe momente amuzante care i s-au petrecut de când a devenit celebru.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a explicat cum a „agățat-o” pe Kira Winona, actuala lui iubită: „Nu a trebuit să fac prea multe pentru a deveni iubita mea. Am văzut-o pe Instagram și i-am trimis un mesaj:

“Sunt David Neres. Hai la mine!” A fost suficient pentru o întâlnire”.

Un alt moment hazliu care îl are protagonist pe mijlocașul lui Ajax Amsterdam a fost o răzbunare, pe care el a plănuit-o împotriva unor fete care își băteau joc de el în copilărie.

ADVERTISEMENT

„Când eram tânăr, erau două fete care făceau glume pe seama mea. Când m-am întors în oraşul meu după 5 ani, le-am luat pe amândouă la un hotel de 5 stele.

Le-am spus că mă duc până la baie, mi-am luat cheile de la maşină şi am plecat acasă fără să plătesc”, a spus brazilianul.

ADVERTISEMENT
  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui David Neres, conform transfermakt.com