Sport

David Popovici a povestit pentru FANATIK cum s-a transferat de la CSA Steaua la Dinamo: “Am stabilit că este cel mai bun lucru în această perioadă din viaţa mea!”. Exclusiv

David Popovici a fost subiectul unui transfer răsunător după Jocurile Olimpice. De la CSA Steaua, noul star al nataţiei mondiale a ajuns la rivala Dinamo. Înotătorul a povestit pentru FANATIK cum s-a făcut mutarea.
23.06.2022 | 12:39
David Popovici a povestit pentru FANATIK cum sa transferat de la CSA Steaua la Dinamo Am stabilit ca este cel mai bun lucru in aceasta perioada din viata mea Exclusiv
David Popovici s-a transferat de la CSA Steaua la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Popovici a obţinut primele două medalii de aur din istoria nataţiei româneşti la Campionatele Mondiale, în probele masculine. Înotătorul de 17 ani este cel mai bun din lume în probele de 100 şi 200 de metri liber.

David Popovici a povestit pentru FANATIK cum s-a transferat de la CSA Steaua la Dinamo

Românul şi-a anunţat intenţiile de a domina probele de viteză din înot în urmă cu un an. După ce a bătut toate recordurile la Campionatele Europene de juniori de la Roma, Popovici a fost la un vârf de unghie de a obţine prima medalie olimpică.

ADVERTISEMENT

Imediat după Jocurile Olimpice de la Tokyo, David Popovici a fost protagonistul unui transfer de răsunet de la CSA Steaua la rivala Dinamo. Într-un interviu acordat în luna decembrie pentru FANATIK, înotătorul a povestit cum s-a făcut mutarea:

“Am luat decizia cu părinţii mei şi cu toată echipa”

„Am luat decizia cu părinţii mei şi cu toată echipa din spatele meu. După ce se termina contractul, au reînceput negocierile şi după mai multe întâlniri cu ambele părţi, au decis adulţii din jurul meu, cu siguranţă şi cu acordul meu, că este cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

Am vorbit mai mulţi şi am stabilit că este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă din viaţa mea”, a spus David Popovici în interviul acordat pentru FANATIK.

Înotătorul ia 7000 de euro lunar de la CS Dinamo! A fost “vânat” şi de univeristăţile americane

David Popovici încasează lunar de la CS Dinamo suma de 7000 de euro. Pentru Clubul Sportiv al Armatei a fost o puternică lovitură de imagine, în condiţiile în care au pierdut unul dintre cei mai valoroşi sportivi.

ADVERTISEMENT

Înotătorul în vârstă de 17 ani a fost “vânat” vara trecută şi de universităţile din Statele Unite ale Americii, însă a explicat că pentru moment cel mai bine este să rămână în România alături de echipa lui:

“Din punct de vedere al universităților americane, cred că ușile nu se închid niciodată, doar că momentan vreau să rămân aici, cu echipa mea. Cred că eu, ca sportiv, pot crește așa”, a spus Popovici în momentul prezentării la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la CSA Steaua, furioşi că Popovici a ajuns la Dinamo

Suporterilor “militari” nu le-a căzut bine pierderea lui David Popovici. Fanii celor de la CSA Steaua au reacţionat vehement după titlurile mondiale obţinute de înotătorul în vârstă de 17 ani la Budapesta.

  • 17 ani are David Popovici
  • 7000 de euro este suma pe care o încasează lunar de la CS Dinamo
ADVERTISEMENT