Sport

Adi Popa câştigă la CSA Steaua mai mult decât îi costa David Popovici pe “militari”! Care e cel mai bine plătit jucător. Exclusiv

CSA Steaua oferă jucătorilor contracte foarte bune la nivelul Ligii a II-a, Adi Popa fiind printre fruntaşi la capitolul salarii. Fotbalistul câştigă mai bine la Steaua decât îi costa pe "militari" David Popovici.
11.11.2021 | 17:11
Adi Popa castiga la CSA Steaua mai mult decat ii costa David Popovici pe militari Care e cel mai bine platit jucator Exclusiv
Adi Popa câştigă la CSA Steaua mai mult decât îi costa David Popovici pe "militari"! Care e cel mai bine plătit jucător. Exclusiv
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon, însă este un club care plăteşte bine la nivelul celei de-a doua divizii. Echipa joacă pe stadionul Steaua, iar jucătorii au cele mai bune condiţii.

Adi Popa câştigă la CSA Steaua mai mult decât îi costa David Popovici pe “militari”!

Şi salariile sunt la un nivel la care mulţi jucători ai ligii secunde pot doar să viseze. Clubul Sportiv al Armatei este stabil financiar şi în ciuda faptului că CSA Steaua evoluează fără niciun obiectiv de performanţă, lefurile sunt importante.

ADVERTISEMENT

Însă, pe măsură ce investiţiile în secţia de fotbal devin din ce în ce mai importante, lucrurile nu stau la fel şi la celelalte sporturi. Noua stea a nataţiei Româneşti, David Popovici, a plecat imediat după Jocurile Olimpice de la CSA Steaua la Dinamo.

Fotbalistul ia 4000 de euro lunar la CSA Steaua! Wallace are cel mai mare salariu

Înotătorul îi costa pe cei de la CSA Steaua mai puţin decât suma câştigată lunar de Adi Popa. FANATIK a aflat că mijlocaşul roş-albaştrilor încasează 20.000 de lei lunar (4000 de euro), mai mult decât îi costa pe cei de la CSA David Popovici cu staff-ul.

ADVERTISEMENT

Însă nu Adi Popa este cel mai bine plătit jucător de la CSA Steaua.  Din informaţiile FANATIK, Wallace Da Silva, singurul stranier din lot, are cel mai mare salariu. Brazilianul este plătit cu 27.000 de lei lunar, adică aproximativ 5500 de euro.

Adi Popa, lovitura de imagine a clubului Armatei! Câteva săptămâni mai târziu a venit lovitura de bumerang

Adi Popa a fost transferul vedetă al celor de la CSA Steaua în această vară. Fotbalistul care a evoluat ultima dată la Academica Clinceni a întors armele împotriva celor de la FCSB şi a semnat cu rivalii de “stemă şi culori” de la CSA.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a fost convins de clubul Armatei să semneze în vară, CSA reuşind astfel o lovitură de imagine în “războiul” cu FCSB. Însă, câteva săptămâni mai târziu, “militarii” au primit o lovitură de bumerang.

Unul dintre cei mai în vogă sportivi români, înotătorul David Popovici, s-a înţeles cu rivalii de la Dinamo Bucureşti unde s-a transferat de la CSA Steaua. Mutarea a venit după Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde Popovici a impresionat lumea nataţiei, la doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

David Popovici, noul campion european la 200 de metri liber! Are doar 17 ani

Pierderea este cu atât mai importantă cu cât, în urmă cu două săptămâni, David Popovici a devenit campion european la 200 de metri liber în bazin scurt. Iar sportivul are doar 17 ani şi promite să domine lumea nataţiei.

În ceea ce priveşte clubul CSA Steaua, printre cei care au salarii foarte bune se numără şi cei din conducere. George Ogăraru, fostul manager al secţiei de fotbal şi actualmente şef al secţiei de copii şi juniori încasează 4000 de euro, conform informaţiilor noastre.

Antrenorul Daniel Opriţa, salariu de 6000 de euro la CSA Steaua

Antrenorul Daniel Opriţa a avut negocieri dure în vară în ceea ce priveşte noul salariu de la CSA Steaua. Tehnicianului care a reuşit promovarea alături de roş-albaştrii i-a fost oferit un nou contract de 3000 de euro lunar.

Opriţa nici nu a vrut să audă şi până la urmă cele două părţi s-au înţeles asupra sumei de 6000 de euro lunar. În acest moment, CSA Steaua este pe locul şase în clasamentul Ligii a doua.

  • 4000 de euro câştigă Adi Popa la CSA Steaua
  • 100.000.000 de euro a costat noul stadion Steaua, folosit exclusiv de echipa Armatei

 

 

ADVERTISEMENT