Sport

David Popovici, fanul numărul unu al lui Dinamo la meciul cu FC Porto din Liga Campionilor. Omagiu pentru Cătălin Hîldan. Foto

David Popovici și antrenorul său au fost prezenți la meciul din Liga Campionilor la handbal Dinamo - FC Porto. Fanii i-au adus un omagiu lui Cătălin Hîldan.
05.10.2022 | 20:13
David Popovici fanul numarul unu al lui Dinamo la meciul cu FC Porto din Liga Campionilor Omagiu pentru Catalin Hildan Foto
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut un meci important în Liga Campionilor la handbal, cu FC Porto, iar în Sala Polivalentă din Capitală au fost prezenți aproximativ 3.000 de fani. „Dulăii” au și un susținător de gală în tribune.

David Popovici, prezent la Dinamo – FC Porto alături de antrenorul Adrian Rădulescu

FANATIK l-a surprins pe David Popovici în tribuna oficială la meciul de handbal dintre Dinamo și FC Porto din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT
David Popovici și Adrian Rădulescu, prezenți la meciul de handbal dintre Dinamo și FC Porto
David Popovici și Adrian Rădulescu, prezenți la meciul de handbal dintre Dinamo și FC Porto

Campionul mondial și european legitimat la Dinamo a venit însoțit de către antrenorul său, Adrian Rădulescu.

La meci sunt prezenți și părinții „Rechinului”, care au luat însă loc mai sus în tribună, chiar dacă erau locuri libere lângă fiul lor.

ADVERTISEMENT

Alături de David Popovici a fost prezent și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

Cel mai rapid înotător de pe planetă a fost pus într-o poziție jenantă în timpul meciului. Fostul sportiv al CSA Steaua București a fost chemat de PCH să scandeze împotriva „roș-albaștrilor”, însă Popovici a refuzat și a urmărit în continuare partida.

Suporterii lui Dinamo, gest superb în memoria lui Cătălin Hîldan

Dinamo a comemorat 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, iar fanii nu l-au uitat pe fostul fotbalist nici la meciul de handbal, unde a fost prezentă și galeria „alb-roșie”.

ADVERTISEMENT

Toți spectatorii prezenți în Sala Polivalentă au aplaudat în minutul 11 al partidei, numărul pe care îl purta regretatul jucător, devenit un adevărat simbol pentru toată suflarea dinamovistă.

Suporterii dinamoviști îl aplaudă pe Cătălin Hîldan în minutul 11 al meciului cu Porto
Suporterii dinamoviști îl aplaudă pe Cătălin Hîldan în minutul 11 al meciului cu Porto.

Galeria lui Dinamo a cântat pe tot parcursul meciului cântece dedicate „Unicului Căpitan” și au scandat „Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

Hîldan a fost omagiat și de echipa de fotbal la ultimul meci cu Unirea Slobozia, când jucătorii lui Ovidiu Burcă au purtat un echipament special, iar înainte de fluierul de start s-a ținut un moment de reculegere.

ADVERTISEMENT