Sport

David Popovici, mesaj pentru fani la revenirea în ţară: “E complimentul suprem pentru mine”

David Popovici a revenit în ţară după Jocurile Olimpice de la Tokyo. Prestaţiile înotătorului în vârstă de 16 ani au fost impresionante, fiind aproape de o medalie la 200 de metri liber.
04.08.2021 | 08:10
David Popovici mesaj pentru fani la revenirea in tara E complimentul suprem pentru mine
ADVERTISEMENT

În vârstă de 16 ani, David Popovici i-a impresionat pe mulţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Înotătorul român a fost la un pas de medalie în proba de 200 de metri liber, iar în proba regină de 100 de metri, a prins finala şi a încheiat pe locul 7.

David Popovici, primire fastuoasă la revenirea în ţară

Performanţele de la Jocurile Olimpice vin la scurt timp după ce David Popovici a spulberat recordurile mondiale de juniori la 50, 100 şi 200 de metri liber, la Campionatele Europene de Juniori de la Roma.

ADVERTISEMENT

La revenirea în ţară, David Popovici a avut parte de o primire fastuoasă. Pe lângă ziarişti, Popovici a fost aşteptat de colegii de liceu şi directoarea unităţii de învăţământ la care învaţă tânărul înotător.

În plus, membrii trupei “Subcarpaţi”, una apreciată de David Popovici, au fost şi ei prezenţi la aeroport şi şi-au arătat susţinerea faţă de înotătorul român.

ADVERTISEMENT

Mesaj emoţionant transmis pe reţelele de socializare: “Faptul că v-ați trezit la 4 dimineața să mă vedeți inotând e complimentul suprem pentru mine”

De fiecare dată la interviuri, David Popovici nu a uitat să îi menţioneze pe antrenorii săi, fără de care spune că nu ar fi putut realiza toate aceste performanţe.

Imediat după revenirea în ţară, David a postat un mesaj pe Instagram cu un mesaj de susţinere pentru staff şi fani, postând o fotografie cu antrenorii săi:

ADVERTISEMENT

“O mare parte din echipa mea e aici în poză, partea româneasca mai exact. Aș vrea să mulțumesc celor care ma susțin, faptul că v-ați trezit la 4 dimineața să mă vedeți inotând e complimentul suprem pentru mine”, a fost mesajul lui Popovici.

Presa internaţională l-a lăudat pe David Popovici, care la vârsta de 16 ani, a avut performanţe remarcabile la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Promisiunea îndrăzneaţă a lui Popovici: va revoluţiona înotul!

În proba de 200 de metri liber, David Popovici a venit pe locul 4, la doar două sutimi de un loc pe podium. A urmat apoi o nouă calificare în finală, de această dată la 100 de metri liber, unde a încheiat pe locul 7.

În proba de 50 de metri liber, cea mai scurtă din nataţie, David Popovici nu a reuşit să treacă de serii, însă chiar şi aşa se anunţă unul dintre înotătorii de urmărit anii următori.

Înotătorul este foarte încrezător că poate progresa mult mai mult şi la revenirea în ţară a făcut o promisiune îndrăzneaţă, aceea că în următorii ani va revoluţiona înotul.

ADVERTISEMENT