Life

Imagine șocantă postată de David Pușcaș pe Instagram. Fiul Luminiței Anghel îi liniștește pe urmăritori: „Sunt bine”

David Pușcaș a postat o imagine șocantă pe contul său de Instagram. Fiul Luminiței Anghel apare cu fața plină de sânge, fără vreo altă explicație despre ce a pățit.
16.11.2021 | 16:04
Imagine socanta postata de David Puscas pe Instagram Fiul Luminitei Anghel ii linisteste pe urmaritori Sunt bine
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

David Pușcaș și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie pe care a postat-o la secțiunea Story în urmă cu câteva ore.

Fiul Luminiței Anghel a urcat o poză în care are fața plină de sânge. Nu a scris nicio explicație despre ce i s-a întâmplat ori dacă a fost doar o modalitate prin care a vrut să șocheze, din nou.

ADVERTISEMENT

Băiatul cântăreței este destul de activ pe Instagram, acolo unde are peste 3.000 de urmăritori. Acesta postează imagini destul de des, însă ultima dintre ele i-a speriat pe admiratori.

David Pușcaș, cu fața plină de sânge pe Instagram

Asta pentru că mulți se gândesc să nu fi trecut din nou printr-un episod de violență, cum i s-a mai întâmplat în trecut.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, David Pușcaș a lămurit misterul fotografiei pe care a urcat-o pe Instastory, liniștindu-i pe cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare.

„Sunt bine. Nu am pățit nimic. Este doar un filtru pe care l-am folosit”, este explicația oferită de David Pușcaș despre poza respectivă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, David Pușcaș a fost bătut soră cu moartea de unul dintre tovarășii săi. Fiul Luminiței Anghel a fost agresat atunci în propria locuință după ce a început să se certe cu prietenul respectiv.

David Pușcaș, plin de sânge într-o imagine urcată pe Instagram

A fost bătut cu bestialitate în urmă cu un an

David mărturisise că i-au fost aruncate lucrurile pe geam atunci și a fost lăsat într-o baltă de sânge. Experiența prin care a trecut a speriat-o foarte tare și pe mama lui, de care în ultimii ani ba s-a distanțat, ba s-a apropiat.

ADVERTISEMENT

„Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv. A început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam. Eu l-am rugat să iasă din casa mea. Apoi a sărit cu pumnii m-a călcat cu bocancii pe picior mi-a zdrobit telefonul.

Sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile sunt efectiv șocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos”, a scris acum un an pe Facebook David, relatând prin ce a trecut.

David Pușcaș a intrat în atenția presei mondene în urmă cu câțiva ani, din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut cu mama lui. Luminița Anghel a încercat să facă tot posibilul să îl aducă pe fiul ei pe calea cea dreaptă.

Într-un final, a renunțat să îl mai convingă de faptul că de multe ori comportamentul său nu este cel potrivit.

 

ADVERTISEMENT