Dezvăluirea cutremurătoare a unui star de la City: “Copilul meu se luptă zilnic pentru viaţă!”

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
03/01/2018, 16:29
Dezvăluirea cutremurătoare a unui star de la City: “Copilul meu se luptă zilnic pentru viaţă!”

David Silva a ratat ultimele două meciuri ale anului 2017 pentru Manchester City. Internaţionalul spaniol a revenit în tricoul “cetăţenilor” în meciul cu Watford, iar cu această ocazie a dezvăluit care a fost motivul absenţei.

Soţia lui David Silva a născut recent, iar fotbalistul de 31 de ani a fost lăsat să plece de la echipă. Mijlocaşul central a dezvăluit faptul că fiul său s-a născut prematur şi că se luptă pentru viaţă în fiecare zi.

Mesajul lui Pep Guardiola pentru David Silva

“Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune pe care le-am primit în ultimele săptămâni. Aş vrea să le mulţumesc în mod special şi colegilor mei, antrenorului şi tuturor persoanelor din club pentru că m-au înţeles. Fiul meu s-a născut prematur şi se luptă în fiecare zi pentru viaţă cu ajutorul medicilor”, a fost mesajul postat de David Silva pe contul său de Instagram.

Pep Guardiola i-a transmis după meciul cu Watford că poate pleca oricând acasă. “Familia este mult mai importantă decât orice. Este liber să meargă acasă oricând are nevoie, nu contează nimic altceva”, a declarat antrenorul spaniol.

Închide ×