Sport

David Tosevski, transferul anunțat de FANATIK, primele imagini în tricoul Universității Craiova. A marcat două goluri într-un amical. Foto exclusiv

David Tosevski a jucat pentru prima dată în tricoul „Științei”. Atacantul macedonean a evoluat în partida amicală a formației secunde a Universității Craiova, cu Sporting Roșiori, scor 3-1.
30.07.2022 | 16:03
David Tosevski transferul anuntat de FANATIK primele imagini in tricoul Universitatii Craiova A marcat doua goluri intrun amical Foto exclusiv
David Tosevski, transferul anunțat de FANATIK, primele imagini în tricoul Universității Craiova. A jucat în amicalul cu Sporting Roșiori. Foto exclusiv. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că David Tosevski a ajuns în Bănie și este aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Atacantul din Macedonia de Nord a fost folosit de Corneliu Papură în amicalul echipei a doua a „Științei”, cu Sporting Roșiori, scor 3-1.

Laszlo Balint, prezent la partida formației secunde a Universității Craiova. David Tosevski a marcat o „dublă”

Universitatea Craiova continuă campania de achiziții, după ce i-a adus pe Raul Silva, Ivan Martic, Rivaldinho și Sergiu Hanca, primele trei mutări au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. Tânărul atacant macedonean, David Tosevski, a evoluat pentru formația secundă a oltenilor în amicalul, cu Sporting Roșiori, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Internaționalul U21 a fost folosit din primul minut de tehnicianul echipei a doua a formației din Bănie, Corneliu Papură, împotriva celor de la Sporting Roșiori. David Tosevski a marcat o „dublă” în partida amicală a „satelitului” Universității Craiova.

Doar 45 de minute a jucat David Tosevski în partida amicală împotriva celor de la Sporting Roșiori, deoarece Corneliu Papură a schimbat toată echipa la pauză. Al treilea gol al formației secunde a Universității Craiova a fost înscris de Dragoș Popa, în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

În tribunele stadionului „Extensiv”, acolo unde s-a desfășurat partida amicală, au fost prezenți Laszlo Balint și Sorin Cârțu. Tehnicianul Universității Craiova și-a făcut timp pentru a observa evoluția tânărului atacant din Macedonia de Nord.

david tosevski paraseste terenul pentru pauza de hidratare
David Tosevski în partida amicală, cu Sporting Roșiori, scor 3-1.

Sorin Cârțu: „Dacă se decide transferul, el va evolua pentru prima echipă. David Tosevski este într-o perioadă de evaluare”

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că David Tosevski se află într-o perioadă de evaluare la Universitatea Craiova. Președintele oltenilor a spus că tehnicianul și directorul sportiv al „alb-albaștrilor” vor decide dacă transferul macedoneanului se va realiza.

ADVERTISEMENT

„Este prea devreme să îmi dau cu părerea. La partidă a fost antrenorul și directorul sportiv, decizia este la ei. Din câte am văzut eu are niște calități, dar este prematur să îi fac o caracterizare la prima vedere. Dacă se decide transferul, el va evolua pentru prima echipă. David Tosevski este într-o perioadă de evaluare”, a declarat Sorin Cârțu.

Cine este David Tosevski, atacantul macedonean a mai fost dorit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost interesată de serviciile lui David Tosevski, atunci când atacantul evolua pentru FK Rabotnici Skopje, în 2020. Mutarea la formația din Bănie nu s-a realizat, iar macedoneanul a fost transferat la Rostov, în schimbul a 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

Internaționalul U21 nu s-a adaptat la formația din Rusia, care l-a împrumutat în ultimele două sezoane. Tambov, Gornik Zabrze și Michalovce sunt echipele pentru care a evoluat David Tosevski, după transferul la Rostov.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,10 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT