Fotbal international

Davide Nicola, noul antrenor al lui Ionuț Radu la Genoa! Thiago Motta, demis după doar două luni

29.12.2019 | 08:32
Davide Nicola noul antrenor al lui Ionut Radu la Genoa Thiago Motta demis dupa doar doua luni
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Davide Nicola este noul antrenor al lui Ionuț Radu la Genoa, după ce oficialii clubului au decis demiterea lui Thiago Motta la doar două luni de la numirea sa în funcție.

Davide Nicola, noul antrenor al lui Ionuț Radu la Genoa

Noul antrenor al portarului român Ionuț Radu este Davide Nicola, fost jucător al echipei Genoa în perioada 1992-2001. Fostul fundaș a marcat patru goluri în 166 de meciuri jucate în tricoul ”Grifonului”.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului oficial al clubului Genoa, Davide Nicola, în vârstă de 46 de ani, care a mai pregătit în cariera sa formațiile Lumezzane, Livorno, Bari, Crotone şi Udinese, va conduce duminică primul antrenament și va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Thiago Motta a rezistat doar 10 meciuri

Thiago Motta a prelaut-o pe Genoa la 22 octombrie, înlocuindu-l pe Aurelio Andreazzoli. Fostul internațional italian a stat pe banca tehnică a ”Grifonului” zece meciuri și a înregistrat două victorii, trei remize și cinci înfrângeri.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 37 de ani, Thiago Motta s-a retras din activitatea de fotbalist în 2018 şi a antrenat echipa U-19 a clubului Paris Saint-Germain. Thiago Motta a jucat pentru Genoa în perioada 2008-2009.

Radu s-ar putera întoarce la Inter în iarnă

El a preluat echipa italiană pe locul 19 şi o lasă pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria Genova de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Ionuț Radu în tricoul celor de la Inter Milano, echipa de care aparține în acte, s-ar putea produce cu șase luni mai devreme decât se anticipa. Presa italiană a anunțat, sâmbătă, că Genoa a bătut palma cu Juventus pentru împrumutul lui Mattia Perin.

Radu, cele mai multe goluri încasate în Serie A

Portarul Ionuţ Radu, în vârstă de 22 de ani, este jucătorul echipei Internazionale Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. Internaționalul român a fost împrumutat, vândut și apoi răscumpărat de milanezi de la formația genoveză în vară pentru 12 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu este portarul cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon din Serie A. În 17 partide, în care a jucat toate minutele, a încasat 35 de goluri, reușind ca doar în două meciuri să închidă poarta.

ADVERTISEMENT
Tags: