Se ştiu echipele de start ale întâlnirii din Cupa Davis România – Maroc

Irina Aldea   
in Sporturi
28/03/2018, 12:48
Se ştiu echipele de start ale întâlnirii din Cupa Davis România – Maroc

Pe site-ul oficial al Cupei Davis au apărut cele două echipe care vor juca în 7 şi 8 aprilie la Cluj, România şi Maroc din cadrul grupei a doua Africa-Europa, turul al doilea. Astfel, echipa României îi are în componenţă pe Marius Copil, Dragoş Dima, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea. De asemenea, FRT a anunţat pe site-ul oficial un turneu de selecţie pentru întâlnirea pe care echipa României de Cupa Davis o va disputa cu cea a Marocului la Cluj-Napoca, pe 7-8 aprilie, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa-Africa. Doi tineri jucători se vor alătura lotului naţionalei noastre în urma unui turneu de selecţie. VEZI DETALII AICI

 

Revin astfel în echipă Dragoş Dima şi Adrian Ungur, alături de cel mai bine clasat român în proba de simplu, Marius Copil, locul 84. România va avea din nou un dublu redutabil, Tecău şi Mergea, vicecampionii olimpici. Vom avea de asemenea şi un nou căpitan nejucător, pe Gabriel Trifu, antrenorul echipei fiind Andrei Mlendea.

România, favorită clară la Cluj cu Maroc 

De partea cealaltă, pentru Maroc vor evolua Lamine Ouahab (locul 572 la simplu, 618 la dublu, fost număr 114 la simplu), Amine Ahouda (locul 699 la simplu, 937 dublu), Soufiane El Mesbahi (1529 la simplu), Yassine Idmbarek (fără clasament) şi Yassir Kilani (fără clasament). Căpitan nejucător: Mehdi Tahiri. În aceste condiţii, echipa României de Cupa Davis este favorită de necontestat. Pentru această întâlnire, elevii, studenţii şi pensionarii clujeni au acces gratuit la meciul de tenis dintre România şi Maroc.

Închide ×