Sport

Dawa marchează pe toate planurile! Gol important în FCSB – Botoşani. Video

Joyskim Dawa a marcat un gol important în FC Botoşani - FCSB, la primul meci de la revenirea din Franţa, acolo unde a fost învoit pentru naşterea copilului său.
25.02.2024 | 21:56
Dawa marcheaza pe toate planurile Gol important in FCSB  Botosani Video
Dawa marchează pe toate planurile! Gol important în FCSB - Botoşani. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoşani a oferit o replică dură celor de la FCSB în meciul de pe Arena Naţională. Moldovenii au egalat la de la 0-1 şi au avut superioritate numerică timp de mai bine de o jumătate de oră.

Dawa marchează pe toate planurile! Gol important în FCSB – Botoşani

Dar, roş-albaştrii s-au desprins pe tabelă prin golul lui Joyskim Dawa. Fundaşul central a marcat pentru 2-1 în minutul 76 cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Alexandru Băluţă. (VEZI VIDEO)

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a revenit în această etapă în echipa de start a FCSB-ului după ce săptămâna trecută a fost învoit câteva zile în Franţa, acolo unde soţia sa a născut. Fundaşul a lipsit în remiza cu U Cluj, scor 0-0.

Dawa a ajuns la trei goluri marcate în actuala stagiune, la egalitate cu atacanţii David Miculescu şi Alexandru Băluţă. Evoluţiile sale din acest sezon sunt excelente raportat la sezonul trecut, când a fost foarte ezitant.

ADVERTISEMENT

Dragomir e fan Dawa: “La orice echipă din Germania şi Anglia!”

Dumitru Dragomir este unul dintre fanii lui Joyskim Dawa, pe care îl vede evoluând în Premier League. Fostul şef al Ligii Profesioniste crede că Gigi Becali îl poate vinde pe fundaş pe bani mulţi:

„Dawa e un fotbalist care poate să joace la orice echipă din Germania sau din Anglia. Cel puțin 20.000.000 euro (n.r. – ce clauză de reziliere i-ar pune). E jucătorul cu aspect comercial la această oră peste toți de la FCSB. Chiar și peste Coman.

ADVERTISEMENT

Eu dacă sunt conducător în Anglia, vin și îl iau cu 5.000.000 euro pe Dawa și în decurs de un an îl vând cu 30.000.000 euro. Fac pariu pe cât vreți. Are calități fizice ieșite din comun.

Iar cum se joacă în Anglia acum numai pe fizic, e exact ce le trebuie. Știi ce? Nu a avut continuitate. Dar la FCSB a jucat cu toate prostiile. La FCSB s-a făcut fotbalist.

ADVERTISEMENT

Făcea niște greșeli, nici acum nu lovește bine mingea, nici cu stângul nici cu dreptul. Se urcă mingea pe el ca veveriția”, a spus Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT
Tags: