Dayro Moreno, fost jucător la FCSB, s-a bătut cu un coleg şi a fost dat afară de la Atletico Nacional. Foto+video

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
25/10/2018, 11:38
Dayro Moreno, fost jucător la FCSB, s-a bătut cu un coleg şi a fost dat afară de la Atletico Nacional. Foto+video GALERIE FOTO
Dayro Moreno, fostul fotbalist de la FCSB, s-a luat la bătaie cu un coechipier

Dayro Moreno trece printr-o perioadă dificilă după ce s-a bătut cu un coleg în timpul unui meci. Fostul jucător al FCSB-ului care a ajuns la vârsta de 33 de ani l-a bruscat pe Jeison Lucumi, care l-a lovit cu mâna în spate şi l-a împins apoi cu capul. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Columbianul care a evoluat la FCSB timp de două sezoane, între 2008 şi 2010, s-a certat cu un coechipier într-un meci jucat de Atletico Nacional contra celor de la Deportivo Cali, pe 15 octombrie. În minutul 88 alk partidei, Dayro Moreno a sărit la bătaie cu Jeison Lucumi, după ce aceştia s-au luat la ceartă de la o lovitură liberă.

Dayro Moreno, fost jucător la FCSB, s-a bătut cu un coleg

Jeison Lucumi i-a luat balonul lui Dayro Moreno pentru a executa lovitura liberă, moment în care fostul jucător al FCSB-ului l-a bruscat. Jeison a reacţionat şi l-a lovit în spate şi, după ce Moreno i-a cerut socoteală, l-a lovit cu capul. Lucumi a fost cel eliminat. Clubul Atletico Nacional a luat măsuri împotriva columbianului care a înscris 26 de goluri în 2018, în toate competiţiile.

Oficialii echipei Atletico Nacional au ţinut cont şi de incidentul care l-a avut în prim plan pe Dayro Moreno în meciul cu Deportivo Cali. Fostul stelist îl insultase de mai multe ori pe Juan Pablo Ramirez, iar într-o altă partidă, împotriva lui Junior Baranquilla, s-a “ciocnit” cu Gonzalo Castellani. “A încălcat de prea multe ori regulile clubului nostru, i-a pătat imaginea. De aceea, am decis să-i reziliem contractul”, a comunicat Atlético Nacional.

Dayro Moreno a plecat de la FCSB în 2010 şi s-a întors în Columbia, la Once Calda, club la care a debutat în fotbalul profesionist. În momentul în care s-a despărţit de gruparea finanţată de Gigi Becali, columbianul a declarat: “În România, a fost bine în primul an. Apoi, au apărut invidiile colegilor. La antrenament, încercau să mă faulteze pentru a mă accidenta”, spunea Moreno pentru futbolred.com.

Închide ×