Sport

Dayro Moreno, transformare radicală din cauza unei afecțiuni de care suferă. Fanii columbieni, uimiți când l-au văzut. Foto

Dayro Moreno, fostul atacant al celor de la FCSB, suferă de o afecțiune care duce la căderea părului. Ultima imagine cu jucătorul columbian a devenit virală.
05.02.2023 | 15:21
Dayro Moreno transformare radicala din cauza unei afectiuni de care sufera Fanii columbieni uimiti cand lau vazut Foto
Dayro Moreno, fostul atacant de la FCSB, transformat din cauza afecțiunii de care suferă. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Dayro Moreno, care a evoluat în tricoul lui FCSB în perioada 2008-2010, suferă de alopecie, afecțiune care duce la căderea părului. În ultimul meci jucat, problema lui Dayro Moreno a fost clar vizibilă, iar imaginile au devenit virale.

Dayro Moreno, fostul atacant de la FCSB, transformat din cauza căderii părului

Dayro Moreno s-a transferat la Once Caldas, în Columbia la începutul anului. Este a 6-a oară în carieră când atacantul columbian ajunge la echipa care l-a crescut și de la care a fost cumpărat de FCSB.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă jucată, Once Caldas – Deportes Tolima 1-1, problema lui Dayro Moreno a fost observată de columbieni. Fostul atacant al roș-albaștrilor și-a schimbat look-ul pentru ca problema să treacă neobservată, însă sud-americanii au văzut golul din creștetul capului lui Dayro Moreno.

De-a lungul carierei, internaționalul columbian nu s-a confruntat cu astfel de probleme, ci chiar a apelat la tunsori extravagante. Boala de care suferă Dayro Moreno se numește alopecie și afectează scalpul, provocând căderea temporară sau permanentă a părului, potrivit El Universal.

ADVERTISEMENT

Dayro Moreno a marcat pentru Once Caldas în ultimul meci

Totuși, pofta de a marca goluri i-a rămas atacantului în vârstă de 37 de ani. Dayro Moreno a marcat din penalty în ultimul meci cu Deportes Tolima și a stabilit scorul final 1-1.

Grație golului marcat în ultima partidă, Dayro Moreno a atins borna celor 200 de reușite în campionatul columbian, clasându-se pe locul al șaptelea într-un top all-time, anunță Babagol.

ADVERTISEMENT

Atacantul mai are nevoie de 24 de goluri pentru a-l egala pe primul clasat Sergio Galvan Rey, cel mai bun marcator din istoria campionatului columbian.

Perioada lui Dayro Moreno la FCSB

Dayro Moreno a fost transferat de FCSB de la Once Caldas, pentru 1,75 milioane  de euro în 2008. Atacantul columbian a evoluat timp de două sezoane pentru roș-albaștri, reușind să marcheze 13 goluri în 55 de meciuri.

ADVERTISEMENT

În 2010, Dayro Moreno a revenit la Once Caldas de la FCSB pentru 600.000 de euro. Cotat la 250.000 de euro de Transfermarkt, Dayro Moreno a mai evoluat de-a lungul carierei la Club Tijuana (Mexic), Junior FC, Millonarios, Atletico Nacional și Atletico Bucaramanga (Columbia), Talleres (Argentina) și Oriente (Bolivia).


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „x2” la meciul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: