Sport

DC United – New York City. Alex Mitriţă a marcat pentru oaspeţi. VIDEO

22.04.2019 | 00:24
DC United - New York City. Alex Mitriţă a marcat pentru oaspeţi. VIDEO
DC United - New York City meci în etapa a 8-a a Conferinței de Est a MLS

Meciul DC United – New York City are loc duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 23:00, în cadrul celei de-a opta etape din Conferința de Est din campionatul nord-american. New York City, echipa din al cărei lot face parte din acest sezon și românul Alex Mitriță, are însă un meci mai puțin. Necazul este că sora mai mică a lui Manchester City, având același patron din Golf și acelelași culori, aleargă încă după prima victorie din acest sezon.


New York City a învins-o cu 2-0 pe DC United, echipa lui Wayne Rooney. Alex Mitriţă a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 35. Ulterior a fost şi schimbat.


DC United – New York City Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida DC United – New York City se joacă duminică, 21 aprilie, de la ora 23:00 și contează pentru runda a opta din Conferința de Est a MLS. Acest meci nu este trsansmis pe nici un post de televiziune în România, deși până în vară Eurosport a preluat în direct campionatul nord-american pe programele sale. În schimb, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul de la Washington în format LIVE VIDEO.

Situația la New York City, club care a dat 7,5 milioane de dolari pe internaționalul român Alex Mitriță, nu e deloc roză. Echipa pregătită încă de Domenec Torrent (circulă zvonuri privind o posibilă schimbare a antrenorului) nu a câștigat în cele șase meciuri jucate (are unul mai puțin) niciodată, dar de pierdut a făcut o singură dată, un usturător 0-4 la Toronto. Așadar, cinci egaluri și un eșec și loc în coada clasamentului din Conferința de Est.

DC United - New York City, duel între Wayne Rooney (foto) - Alex Mitriță
DC United – New York City, duel între Wayne Rooney (foto) – Alex Mitriță

Alex Mitriță a fost rezervă etapa trecută

Și nici pentru fostul atacant al Craiovei lucrurile nu mai stau la fel de bine ca la începutul sezonului, când presa americană îl lăuda, iar coechipierii vorbeau despre tehnica deosebită a jucătorului român. Mitriță a înscris un singur gol și în etapa precedentă, în egalul de la Minnesota, 3-3, el a fost pentru prima dată pe banca se rezerve, intrând pe parcursul partidei.

Acum Mitriță se va afla față în față cu golgeterul all time al lui Manchester United, fostul internațional englez Wayne Rooney, care joacă la DC United și o face foarte bine. DC United este liderul Conferinței de Est, cu 14 puncte, suferind o singură înfrângere. La casele de pariuri DC United are 2,00 la victorie, față de 3,60 pentru New York City.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE