Fotbal intern

DDB a ajuns la 8.000 de membri! Păreri pro și contra în privința numirii lui Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar

15.07.2020 | 11:28
DDB a ajuns la 8000 de membri Pareri pro si contra in privinta numirii lui Gigi Multescu si Cornel Talnar
DDB a ajuns la 8.000 de membri. Asociația socios a suporterilor lui Dinamo crede în „Smurd” Mulțescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Programul socios DDB (Doar Dinamo București), care deține 20,06% din acțiunile clubului din „Ștefan cel Mare” a reușit să atingă pragul de 8.000 de membri cotizanți, datorită cărora a putut „pompa” 568.000 de euro în echipa lăsată de izbeliște de patronul-cămătar Ionuț Negoiță, bani cu care au fost plătite o parte dintre restanțele salariale și o rată la ANAF.

În urmă cu câteva zile, Ionuț Negoiță a semnat un memorandum propus de reprezentanții Programului DDB, document care prevede că suporterii înscriși în DDB vor decide viitorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță s-a angajat să pună la dispoziția specialiștilor din Programul DDB toate documentele solicitate, apoi se va desfășura un audit care se va finaliza în aproximativ două săptămâni, timp în care board-ul DDB va avea exclusivitate în orice negocieri pentru preluarea clubului, iar eventualii cumpărători apăruți din „afară” vor trebui să accepte la negocieri și reprezentanții DDB.

DDB a ajuns la 8.000 de membri! Păreri pro și contra ale acestora în privința numirii lui Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar

Majoritatea postărilor care au inundat paginile de facebook dedicate lui Dinamo, fie că e vorba de pagina clubului, FC DINAMO BUCURESTI, fie pagina PCH, Peluza Catalin Hildan-Dinamo sau pagina Radio Dinamo 1948, exprimă încrederea suporterilor în capacitatea lui Gigi Mulțescu de a salva echipa de la retrogradare, în ciuda unor păreri că tehnicianul de 68 de ani ar avea probleme vizibile de sănătate.

ADVERTISEMENT

Olteanu Radu
Din 4 meciuri am spus că dacă luăm 9 puncte suntem salvați,mai sunt 3 meciuri,luăm 9 puncte sigur cu nea Gigi

Marcel Gliga
De astăzi si băiatul meu e membru DDB! Mai am 2 de convins din familie!

Gelu Petrescu
O sa vedeti ce inseamna antrenori profesionisti…respect Gigi Multescu&Cornel Talnar!
Cosmina Hategan
Trebuie sa fim increzatori! Avem sansa noastra, avem profesionisti pe banca si baietii din teren… nu cred ca sunt de liga a 2a… nici nu vreau sa ma gandesc la asta! Credinta maxima! Hai Dinamo!
Adrian Purca
Doamne ajuta!!! Trebuia demult sa vina Multescu. Cum sa îl pui antrenor pe Mihalcea când erau atâția antrenori cu experienta liberi.
Costi Amalia Matei
E o alegere buna,zic eu…Acum, in al doisprezecelea ceas, am speranta ca ne vom salva!Filosofia d-lui Multescu nu se bazeaza pe conservarea rezultatului…ci de a juca un fotbal eficient si placut.
Daniel Ionita
Eram copil cind Dinamo îngenuchea pe. Hamburger S.V. pe 23 August .Dacă nu mă înșel era campioana Europei și ai noștri au bătut cu 3-0 .Îmi cer scuze dacă greșesc dar au marcat Oneată Augustin cum îl iubeam noi Gigi Multescu și Costel Orac.Dacă e așa cum citesc pe facebuk eu fiind șofer de camion ,și dacă eadevarat că domnu Gigi Multescu este noul antrenor al nostru nu știu zic și eu speranța moare ultima dar e o speranță mare.DDB.
Laurian Dobrota
Cu Mulțescu sînt sigur ca o sa scăpăm de retrogradare , nu ai cum să-l compari pe mihalcea cu Mulțescu niciodata , e prea mare diferenta dintre cei 2 , multumim d le Mulțescu ca ai acceptat să fii antrenoru lui Dinamo esti un adevărat Dinamovist DOAMNE AJUTA
Ruse Ruse
Nu stiu daca cineva citeste asta sau daca conteaza dar de fiecare data cand ma uit la un meci al lui dinamo si o vad cum era si cum marca o fac cu lacrimi in ochi , la fel si in meciul cu clinceni nu mi-a vent sa cred ca o sa castigam si eram atat de bucuros parca bateam real madrid…dinamo e un spirit dinamo e totul va rog ajutati echipa daca pica in b noi tot acolo o sa fim dar sa speram ca nu se va intampla asta..va pup si hai dinamo bucuresti
Alexandru Cristea
MULTESCU e cea mai buna alegere, n ai alta, o luna rezista si daca are o varsta, experienta si CV ul sau speram sa ne ajute, problema e ca avem cel mai slab atac din liga 1 fara PEROVICI si nu avem fotbalisti ce sa stie suta la poarta !!
Multescu si Talnar
Majoritatea suporterilor din Programul DDB au încredere că Gigi Mulțescu și Cornel Țîlnar o s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Sursa foto: facebook PCH

Extrema dură a fanilor nu uită și nu iartă!

Sunt, însă, și suporteri intransigenți, care nu uită niciun „derapaj” al actualilor tehnicieni aduși să slaveze Dinamo în al 13-lea ceas. Luci Bogdan, de exemplu, le aduce aminte fanilor dinamoviști: „Doamne ce repede ați uitat cum Mulțescu anul trecut făcea tumbe de bucurie pe marginea terenului cand era la Astra și bătea Dinamo!”
Ciobanu Marius
Obișnuiți-vă cu matineu…Nimeni și nimic nu o mai poate salva pe Dinamo. Cu actualul lot pe care îl are, e de jumătatea ligii a 2 a.
Marius Ciprian Patrascu
Ăștia nici acum, în ceasul al 12-lea nu inteleg că la Dinamo trebuiesc fotbaliști de calitate să câștige meciuri, nu schimbare de antrenori din 2 în 2 etape… când are ăla timp să formze din zdrențele astea, fotbaliști???
Marius Costea
Baaa treziti-va! Nea Gigi, tot respectul pentru ce-a fost jucator dar e terminat, sa nu ne ascundem după degete, nu mai poate să construiasca nici cu galetusa in nisip! Un an în liga 2 n-o sa murim. Acolo sa va vad activi
Cotfas Sorin-ionel
Joaca nea Multescu?…sau golanii nostri…doar pentru bani sau femei…că sunt jucator la dinamo..?
  • 2.310.390 de lei (477.000 de euro) este suma strânsă de Programul DDB din abonamente la data de
  • 300.328 de lei (62.000 de euro) este suma strânsă de Programul DDB din donații la data de 15 iulie 2020
  • 357.277 de lei (73.800 de euro) este suma strânsă de Programul DDB din sponsorizări și evenimente organizate de DDB (de exemplu vânzarea de bilete la meciurile lui Dinamo pe teren propriu) la data de 15 iulie 2020