Sport

DDB a depășit bariera psihologică! Ce sumă a virat în conturile clubului până în acest moment. Exclusiv

Eduard Ziriakus-Gălan, noul președinte al programului DDB a dezvăluit pentru FANATIK suma virată de fanii-acționari în conturile clubului.
29.09.2022 | 22:15
DDB a depasit bariera psihologica Ce suma a virat in conturile clubului pana in acest moment Exclusiv
3,1 milioane de euro a virat DDB în continurile lui Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, însă DDB ține încă steagul sus și e singura sursă de venit a clubului.

DDB ține Dinamo în viață! Fanii-acționari au virat o sumă uriașă în conturile clubului

FANATIK a stat de vorbă cu președintele fanilor-acționari, care a oferit prima reacție după ce Nicolae Badea a hotărât să se retragă din programul DDB.

ADVERTISEMENT

Eduard Ziriakus-Gălan a dezvăluit că programul a virat în conturile lui Dinamo puțin peste trei milioane de euro: „Noi suntem singurii care am ajutat Dinamo în ultimul. Doar de la intrarea în insolvență am virat 2.800.000 de lei. În total sunt 15 milioane de lei”.

Ba mai mult, mare parte din această sumă nu va mai putea fi recuperată și va putea fi transformată în acțiuni: „Vom pierde o sumă importantă din această sumă, dar asta e. Noi continuăm să strângem bani și o să ajutăm clubul în continuare. Facem totul pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Noul președintele DDB a mai declarat că programul trece prin mai multe transformări în acest moment: „Momentan suntem acum cu organizarea și reorganizarea clubului. Noua organigramă a DDB-ului am prezentat-o în cadrul proiectului și mai trebuie numite câteva persoane pentru a fi perfect funcționali. Suntem în termen și o să publicăm pe pagina programului după modificarea statului organizației”.

Noul plan de organizare, vital pentru Dinamo: „Mi-e teamă să nu se pună prea multe bețe în roate”

Eduard Ziriakus-Gălan vorbește în numele DDB și consideră că Dinamo are nevoie urgentă de aprobarea noului plan de reorganizare, însă e convins că nu va fi deloc ușor: „E nevoie ca planul de reorganizare să treacă pentru a putea aduce noi parteneri la Dinamo. Mi-e teamă însă să nu se pună prea multe bețe în roate. Mă refer la contestații din partea creditorilor sau vot împotrivă”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo va juca următoarele două meciuri la Giurgiu, însă DDB-ul speră că „alb-roșiii” se vor putea muta pe Arcul de Triumf.

„Noi sperăm că vom putea juca pe Arcul de Triumf așa cum ni s-a promis. Altfel nici clubul nu ar fi emis abonamente. E un stadion superb și e păcat să nu se joace și fotbal acolo”, a mai declarat Eduard Gălan, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu în Cupa României, iar în Liga 2 Casa Pariurilor va întâlni Unirea Slobozia.

  • 3.100.000 de euro a virat DDB în conturile lui Dinamo
ADVERTISEMENT