Stiri sportive

DDB a plătit salariile angajaților de la Dinamo, însă se lovesc de alte probleme. Ce datorii s-au mai acumulat

Fanii-acționari din programul DDB au achitat toate restanțele salariale ale angajaților de la Dinamo, însă suporterii s-au trezit că să strângă din nou alte zeci de mii de euro.
15.09.2021 | 22:31
DDB a platit salariile angajatilor de la Dinamo insa se lovesc de alte probleme Ce datorii sau mai acumulat
Suporteri DDB
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au reușit până în acest moment să strângă peste două milioane de euro care au intrat în conturile clubului, evitând colapsul total.

Board-ul DDB l-a executat pe italianul Dario Bonetti, iar Dinamo va fi deocamdată antrenată de Sorin Colceag, tehnicianul echipei a doua așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

DDB aduce normalitatea pentru angajații clubului, dar are din nou nevoie să strângă zeci de mii de euro

Programul DDB s-a dovedit a fi un real succes, iar Dinamo supraviețuiește deocamdată prin nebunia acestor suporteri.

Angajații lui Dinamo au trecut prin clipe grele în ultimul an la Dinamo și nu și-au încasat salariile timp de luni bune, deși era vorba despre sume mici în comparație cu cele ale jucătorilor.

ADVERTISEMENT

DDB-ul strânge rândurile după umilința cu FCSB și anunță plata salariilor ca pe o mare victorie a clubului în lupta pentru existență.

„Acestea sunt adevăratele victorii pentru Dinamo acum, din păcate! Plata salariilor înseamnă că Dinamo poate merge mai departe, încă o lună, în liniște”, anunță DDB-ul printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu are bani pentru deplasarea la Timișoara din Cupa României

În acest moment, suporterii încearcă să strângă bani pentru deplasarea la Timișoara, unde „câinii” vor juca cu fosta campioană a României, Ripensia în șaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Pe lângă aceasta, mai este nevoie de alte zeci de mii de euro pentru plata facturilor și ale celorlalte utilități: „Urmează deplasarea de la Timișoara, din Cupă, care va trebui efectuată cu avionul. Alte zeci de mii de Euro! Facturile la utilități nu sunt deloc mici, nici ele”.

ADVERTISEMENT

DDB, mesaj de susținere pentru Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu: „Trebuie să oferim suport”

Board-ul DDB face un apel la unitate și îi asigură pe Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu că vor avea parte de toată susținerea lor: „Trebuie să oferim suport conducerii! Să lăsăm oamenii să își facă treaba, așa cum știu ei mai bine! Trebuie să ia deciziile pe care le consideră oportune, pentru că oamenii din conducere știu cel mai bine cum stau lucrurile în cadrul clubului!”.

În finalul comunicatului, cei din DDB îndeamnă pe suporteri care au reușit să facă din nou sold out la meciul cu FCSB să repete performanța și la meciul cu Botoșani: „Să ne asigurăm că Dinamo poate merge, zi de zi, mai departe! Clubul a pus astăzi în vânzare biletele pentru meciul cu Botoșani, click AICI”.

Dinamo va juca în șaisprezicimile Cupei României cu Ripensia Timișoara pe data de 23 septembrie, de la ora 18:45, în timp ce duminică va întâlni pe teren propriu revelația acestui sezon, FC Botoșani.

ADVERTISEMENT