Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

DDB, acuze șoc: “Rapid ne-a trimis 3 cai troiani la Dinamo ca să ne retrogradeze”

Asociația DDB lansează o serie de acuze șoc, care ar fi dinamitat situația de la Dinamo, aproape de la retrogradare, unde Rapidul a fost acuzată că a retrogradat-o indirect.
12.05.2024 | 16:13
DDB acuze soc Rapid nea trimis 3 cai troiani la Dinamo ca sa ne retrogradeze
DDB, ACUZE SOC “Rapid ne-a trimis 3 CAI TRAIANI la Dinamo SA NE RETROGRADEZE”
ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu a fost invitatul lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre retrogradarea lui Dinamo. Emisiunea poate fi văzută pe website, live, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Rapid, factor indirect în posibilă retrogradare

Dragoș Sterpu, a discutat despre factorii care au dus la probabila retrogradare a lui Dinamo, care azi își va afla soarta. Fostul lider al DDB Spania a spus că Rapid a trimis către clubul din Ștefan cel Mare „cai troiani“.

ADVERTISEMENT

“Să se organizeze, oameni de fotbal, dinamoviști, în primul rând. Felicit Rapid. N-au reușit niciodată în istorie, dar au reușit anul asta. Ne-au trimis acolo trei cai troiani. Au scăpat de ei, știau de ce îi aruncă, îi dau afară.

A scăpat Rapid de ei, îl felicit pe Angelescu. Îl felicit că a reușit să scape Rapid de personaje de genul ăsta. Din păcate, au ajuns la noi. Probabil aveau și ei aceeași soartă. Avem acolo o grămadă de oameni. Tot ce a aruncat Rapid, de și-a dat seama ce calități au, ni i-a dat nouă.

ADVERTISEMENT

Șeful de la securitate, domnul Bozieru, de unde a venit? Domnul Nicolescu de unde a venit? Domnul Voicu, prietenul domnului Nicolescu, de unde a venit? Domnul Voicu, oare, prin firma One, nu sponsoriza clubul Rapid anul trecut?

One a fost sponsor la Rapid, nu știu dacă mai e acum. Problema e că ei nu au venit cu bani, ei au venit să conducă banii altora. Nu e ca la Rapid, unde domnul Șucu a venit cu bani. Pe măsură ce a investit, a mărit capitalul de acțiuni în club, și răspunde dânsul aproape pentru tot. Poate lua decizii, va schimba“, a spus Dragoș Sterpu, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Edgar Ie, o rușine pentru fotbalul românesc

Dragoș Sterpu a discutat și despre subiectul de foc de la Dinamo, cu privire la fotbalistul Edgar Ie. Conform ultimelor zvonuri, conducerea clubului din Ștefan cel Mare are dubii că nu ar fi Edgar Ie, ci fratele geamăn al său.

“Sper, nu cred, să fie o glumă. Să fie un cancan. Dacă nu este glumă, cred că retrogradarea ar fi ‘pantaloni scurți’ pe lângă rușinea pe care ar trăi-o Dinamo. Cred că și fotbalul românesc, ar fi prima oară în istorie când se întâmplă așa ceva.

ADVERTISEMENT

Noi am mai avut gemeni în fotbalul românesc, dar nici măcar în anii comunismului nu s-a gândit nimeni să facă așa ceva. Ar fi o rușine mare pentru Dinamo și pentru fotbalul românesc. Era o speculație de presă, cum spuneam ‘Are cineva ceva, vrea să mai ia niște click-uri’..

Eu încă cred că este o glumă, că este doar un semn de întrebare spus de cineva.. N-avea ce să caute la Dinamo. Vânzarea de terenuri și active nu are nimic de-a face cu sportul. Sportul este cu totul altceva.

A fost cea mai dezastruoasă conducere pe care a avut-o cineva din România, la nivelul primelor trei ligi. Nici măcar primăria, ei sunt mai buni gestionări de fonduri“, a mai spus Dragoș Sterpu, despre subiectul șocant.

DDB, ACUZE SOC: “Rapid ne-a trimis 3 CAI TROIANI la Dinamo SA NE RETROGRADEZE”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților