Fotbal intern

DDB, atac cu talpa la rivalii de la FCSB: „Mi-e jenă când îl văd pe Petrea vorbind. O mizerie”

10.05.2021 | 17:55
DDB atac cu talpa la rivalii de la FCSB Mie jena cand il vad pe Petrea vorbind O mizerie
ADVERTISEMENT

Chiar dacă procesul cu Pablo Cortacero e încă departe de a se fi încheiat și trebuie să găsească un investitor dispus să preia pachetul majoritar de acțiuni al clubului, fanii din DDB nu uită să arunce „săgeți” în direcția rivalilor de la FCSB.

Mi-e jenă mie când îl văd pe Petrea ăla vorbind. E o mizerie”, a răbufnit actorul și unul dintre membrii importanți ai DDB Alexandru Conovaru la adresa lui Toni Petrea, convins că antrenorul roș-albaștrilor este, de fapt, patronul Gigi Becali, care a transformat acest club într-o „jucărie”.

ADVERTISEMENT

Cu două etape rămase din play-out-ul Ligii 1, Dinamo a acumulat 27 puncte și a urcat pe poziția a cincea, reușind astfel să evite retrogradarea directă. În schimb, eterna rivală se află în partea superioară a clasamentului și speră să împiedice liderul CFR din drumul spre un nou titlu, al patrulea consecutiv.

DDB pune tunurile pe Gigi Becali și Toni Petrea

Gigi și-a făcut jucărie! FCSB ăsta, cu el antrenor… E o mizerie! Mi-e jenă mie când îl văd pe Petrea ăla vorbind. Nu știe să vorbească! E cu zâmbetul pe buze și zice: ”Mi s-a părut mie că jucătorul s-a julit si l-am scos după 20 de minute, că s-a julit”.

ADVERTISEMENT

Știi la ce vii aici… Dar nimeni nu are curaj să spună ceva. El de ce vine? Pentru salariu și pentru o urmă de notorietate. Îți treci în CV ”Am antrenat FCSB”. Bă, nu ai antrenat!

Eu am auzit că, în urmă cu câțiva ani, când spunea Gigi Becali toate alea și se lua de toată lumea, generalii Armatei și-au pus în cap să îi ia Steaua. Suporterii erau și ei revoltați, iar atunci cei de la CSA au pornit acest demers.

ADVERTISEMENT

L-au luat pe acest Florin Talpan, care este un procesoman și care a luat tot ce se putea lua. Victor Pițurcă e împotriva lui Gigi, iar el a avut o legătură cu aducerea lui Becali la Steaua.

El i-a zis generalului Zisu și a și făcut parte din acea tranzacție care s-a făcut la tribuna oficială a stadionului Ghencea”, a declarat Alexandru Conovaru pentru realitateasportivă.net.

ADVERTISEMENT

Fanii acționari încearcă să scape de Cortacero

În altă ordine de idei, fanii acționari din programul DDB caută cu disperare o soluție prin care să scape definitiv de Pablo Cortacero și controversatul său fond de investiții. Totul depinde, însă, de verdictul procesului intentat de spaniol, care continuă marți, 11 mai, cu o nouă înfățișare.

Oricine ar vrea să vină acum la Dinamo se gândește că dă niște bani, dar nu știe ce se întâmplă cu ei. Se gândește că poate îi ia Cortacero. Hai să vedem ce se întâmplă la procese, sperăm să avem vești bune și din punct de vedere sportiv și financiar.

Poate, dacă va pierde această speță, Cortacero iese și face niște declarații și ridică mâinile. Poate vine cineva și îi dă 800.000 de euro. Poate îi dăm noi 800.000 de euro”, a explicat Alexandru Conovaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,22 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT