Sport

DDB rămâne principalul sprijin financiar la Dinamo: “Discuţiile cu investitorii avansează încet! Nu ştiu dacă vor să se implice”. Exclusiv

Dinamo a urcat pe loc de baraj în Liga 1, profitând de depunctarea celor de la Gaz Metan. Însă, din punct de vedere financiar, situaţia rămâne încordată, DDB fiind în continuare principalul sprijin pentru echipă.
25.02.2022 | 21:56
DDB ramane principalul sprijin financiar la Dinamo Discutiile cu investitorii avanseaza incet Nu stiu daca vor sa se implice Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu şi jucători Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut patru puncte în ultimele două etape, iar depunctarea celor de la Gaz Metan îi duce pe “câini” pe loc de baraj. Oficialii speră ca echipa să se salveze sportiv şi să nu treacă prin emoţiile barajului, mai ales că s-au făcut multe eforturi în perioada de mercato.

Răzvan Zăvăleanu speră la salvarea de la retrogradare pe cale sportivă: “Am făcut eforturi să avem o echipă competitivă”

Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit pentru FANATIK despre situaţia sportivă şi financiară a lui Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid, spunând că la ce lot are, echipa trebuie să se salveze de la retrogradare fără să aştepte falimentul altor formaţii:

ADVERTISEMENT

“Eu am speranţe că Dinamo îşi va face treaba din punct de vedere sportiv. Am făcut eforturi să avem o echipă competitivă şi sper să fie aşa. După meciurile care urmează vrem să răsuflăm uşuraţi la finalul campionatului fără să ne gândim la lucruri de ordin administrativ, sancţiuni pentru alte echipe şi altele”. 

Discuţiile cu investitorii străini avansează încet: “Nu aş putea avea o idee dacă doresc sau nu să se implice la Dinamo”

După intrarea în insolvenţă, oficialii lui Dinamo sperau să găsească un nou investitor care să vină cu un aport financiar care să rezolve problemele, însă în actualul context, este o adevărată provocare să găseşti un om cu bani dispus să investească:

ADVERTISEMENT

“Discuţiile cu investitorii străini avansează foarte încet. Sunt foarte precauţi, analizează cu atenţie şi în acest moment nu aş putea avea o idee dacă doresc sau nu să se implice la Dinamo”, a spus Zăvăleanu referitor la negocierile cu investitorii străini.

“Alături de banii din drepturile tv, DDB este unul dintre puţinii noştri susţinători financiari”

În aceste condiţii, DDB rămâne principalul sprijin financiar de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu dă şi veşti bune, situaţia este mult mai stabilă decât la intrarea în insolvenţă. Totuşi, reprezentantul administratorului judiciar şi-ar dori mai multă linişte la echipă:

ADVERTISEMENT

“Alături de banii din drepturile tv, DDB este unul dintre puţinii noştri susţinători financiari. Când ei reuşesc să strângă bani, îi virează în club. Dincolo de supărările suporterilor, au demonstrat de fiecare dată că sunt alături de echipă şi, când a fost nevoie, au sprijinit financiar echipa.

Lucrurile s-au mai stabilizat. Am rezolvat multe lucruri, am înţeles multe dintre probleme. Din păcate, faţă de ceea ce îmi doresc referitor la liniştea din jurul echipei, deocamdată acest lucru nu se întâmplă şi mi-aş dori să fie puţin altfel.

ADVERTISEMENT

“Dinamo nu este un brand micuţ unde se poate face linişte în jur, dar sper ca rezultatele sportive să ajute echipa”

Atât jucătorii, cât şi antrenorii să îşi poată face treaba fără niciun fel de şocuri. La fel şi la partea administrativă. Ca să poţi munci şi să îţi poţi îndeplini obiectivele ai nevoie de o anumită linişte.

Dinamo nu este un brand micuţ unde se poate face linişte în jur, dar sper ca rezultatele sportive să ajute echipa şi suporterii să nu mai aibă niciun fel de supărări. Îi rog pe toţi dinamoviştii să fie alături de echipă în situaţia în care se află”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva Rapidului pe Arena Naţională. “Câinii” vin cu un moral bun după ce au învins cu 4-0 Gaz Metan Mediaş şi speră să continue seria de rezultate pozitive.

  • 7.000.000 de euro datorii a acumulat Dinamo în timpul managementului spaniol (2020-2021)
  • 6 luni este termenul în care Dinamo ar putea ieşi din insolvenţă dacă la club va veni un investitor potent financiar
ADVERTISEMENT