Sport

DDB continuă războiul cu Dănuț Lupu: ”Legende au fost Dinu, Dudu, Lucescu… El e doar un fost mare jucător”

Daniel Șendre dă de pământ cu Dănuț Lupu și Cosmin Contra și aduce acuzații extrem de grave la adresa celor doi.
08.09.2021 | 17:14
DDB continua razboiul cu Danut Lupu Legende au fost Dinu Dudu Lucescu El e doar un fost mare jucator
ADVERTISEMENT

E război total între suporterii-acționari din Asociația DDB și foștii jucători și oficiali ai clubului Dinamo, Dănuț Lupu și Cosmin Contra.

Purtătorul de cuvânt al DDB, Daniel Șendre, a vorbit la Radio Gold FM despre conflictul dintre suporterii dinamoviști și cei doi foști mari fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Parte a suporterilor dinamoviști nu vor mai susține echipa dacă Lupu nu va fi îndepărtat din conducerea clubului

Dănuț Lupu a atacat în repetate rânduri programul DDB și modul în care suporterii-acționari au ales să se implice în viața clubului din Ștefan cel Mare. Între cele două părți a izbucnit un veritabil război după ce fostul mare fotbalist ar fi încercat să lovească un suporteri al ”câinilor”.

Purtătorul de cuvânt al DDB, Daniel Șendre a explicat reacțiile suporterilor la lui Dănuț Lupu, iar în discuție a apărut și numele lui Cosmin Contra. Șendre a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante despre cei doi și a lăsat să se înțeleagă că nu există cale de reconciliere între fanii și foștii fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Modul în care a fost prezentat subiectul conflictului Lupu cu DDB a fost greșit. Nu există conflict cu DDB, în care se află și Mircea Lucescu sau Ionuț Lupescu. A fost vorba de PCH, oameni care susțin echipa de când sunt ei. Ei au fost înjurați de Lupu, care este și angajat al CS Dinamo.

Lumea nu știe, spre exemplu, că după venirea forțelor de ordine, Dănuț Lupu a încercat să și lovească un suporter din Peluza Cătălin Hâldan. PCH a informat oficial CS Dinamo că refuză să mai susțină echipele până când Lupu nu dispare.

ADVERTISEMENT

Am auzit atât de multe nume care înseamnă Dinamo, dar și oamenii care țin în viață acest club merită respect, mă refer la suporteri. Lupu a vorbit și a descurajat suporterii, a lovit crunt DDB și simțim că și-a dorit ca DDB să nu reușească.

Glorii pentru Dinamo sunt Augustin, Dinu, Dudu, Lucescu și alții. Lupu e doar un fost mare jucător, pe care-l respectăm, dar respectul trebuie să fie reciproc, iar ultrașii sunt altfel și vor și ei respect. Când un angajat te înjură, dă-mi voie să fiu alături de ei.

ADVERTISEMENT

Lupu spune că ajută Dinamo și îi vrea binele. Să îți dau un exemplu dur. De la Dinamo a fost dat afară un antrenor care lua șpagă de la părinți și a fost prins. Ei bine, Lupu l-a angajat la CS Dinamo. Antrenorul acela a plecat la CS Dinamo cu toată echipa pe care o antrena”, a dezvăluit Daniel Șendre în cadrul emisiunii Sport Report, realizată de jurnalistul Gabi Safta la Gold FM.

Ce îi reproșează fanii fostului antrenor, Cosmin Contra

Nici fostul selecționer și antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, nu este în relații mai bune cu suporterii-acționari. Șendre a dat detalii și despre motivele atacurilor îndreptate spre Cosmin Contra.

Fostul mare jucător este acuzat de fani că nu a împiedicat cedarea clubului către presupușii investitori spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, moment care a coincis cu începutul dezastrului în care se află gruparea roș-albă.

”Cosmin Contra a fost atacat de o grupare DDB, cea din Italia. În DDB sunt 16.000 de oameni. Le dau dreptate însă. Contra este om cu experiență. Îi cunoștea pe acei spanioli. Dacă verifica simplu, cum am făcut noi pe google, ar fi aflat cine sunt.

Contra l-a dat afară pe Cătălin Straton și a adus un portar bătrân, de 40 de ani, căruia i-a făcut un contract de 40.000. Nu vreau să spun mai multe pentru că iese rău.

Trebuie să știți că Dinamo se va îndrepta, prin acest proces de insolvență, împotriva celor vinovați, iar dacă și Cosmin Contra a luat parte la măcelul contra clubului, va răspunde”, a adăugat Daniel Șendre.

DDB, susținere necondiționată pentru Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu

Tot la Gold FM, Deniel Șendre a punctat faptul că atacurile unor oameni de fotbal îndreptate către administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, respectiv cele care îl vizează pe administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, sunt total nejustificate și că cei doi au susținerea suporterilor-acționari din DDB.

”M-ar fi îngrijorat dacă s-ar fi spus ca este incapabil, că nu este profesionist (Răzvan Zăvăleanu – n.r.). Că pune viitorul lui Dinamo în pericol. Altfel, suntem liniștiți. În schimb noi vedem că a scos cu succes din Insolvență CFR și Gaz Metan.

Știm că Dinamo a depus actele pentru intrare în Insolvență într-o zi de vineri, iar luni a primit răspuns favorabil. Mai mult decât atât. În instanță cineva a contestat intrarea, iar oamenii aceștia au anticipat acest gest și au avut actele pe loc pentru ca judecătorii să respingă imediat acea solicitare.

Acum, acești oameni au deblocat și transferurile. Când clubul a avut nevoie de o sumă pentru licență, Răzvan Zăvăleanu a împrumutat clubul cu acea sumă. Creditorii l-au aprobat în proporție de 70 la sută”, a încheiat Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT