Sport

DDB, detalii de ultimă oră înainte de startul sezonului în Liga 2! Câte transferuri mai face Dinamo şi cum o ironizează pe FCSB

DDB a oferit detalii de ultimă oră înainte de startul sezonului în Liga 2. Ultraşii au anunţat câte transferuri mai face Dinamo, dar au ironizat-o şi pe FCSB.
01.08.2022 | 14:10
DDB detalii de ultima ora inainte de startul sezonului in Liga 2 Cate transferuri mai face Dinamo si cum o ironizeaza pe FCSB
Ultimele detalii oferite de fanii din programul DDB, înaintea startului sezonului din Liga 2
ADVERTISEMENT

Dinamo va debuta joi, de la ora 18:00, în Liga 2, iar Progresul Spartac este primul adversar al “câinilor”. Cu doar câteva zile înainte de startul sezonului, DDB a oferit câteva noutăţi din club, printre care şi suma oferită pentru ca echipa să joace în eşalonul secund.

Câţi bani a trimis DDB către Dinamo şi unde a ajuns suma. “Câinii” pregătesc alte cinci transferuri

Fără un investitor, Dinamo trăieşte în continuare din banii suporterilor strânşi în DDB, iar o nouă sumă a fost direcţionată către conturile clubului. Cu 200.000 de lei, “câinii” au plătit înscrierea în sezonul 2022-2023 din Liga 2, facturile la utilităţi şi noul echipament Macron.

ADVERTISEMENT

DDB a anunţat că Vlad Iacob, noul administrator special al clubului, le-a transmis că Dinamo va mai face încă cinci transferuri, pe lângă aducerea lui Dani Iglesias, jucătorul prezentat oficial pe 29 iulie.

Până la aducerea de noi jucători, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Mihai Eşanu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Portarul de 23 de ani avea un acord scadent în vara lui 2024 şi intrase în colimatorul fanilor după gafele din barajul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dinamo încearcă să obţină acordul pentru disputarea meciurilor pe stadionul “Arcul de Triumf”, după ce vor începe lucrările de demolare la arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cum a fost ironizată FCSB de ultraşii din DDB

În comunicatul transmis fanilor care fac parte din DDB, “câinii” au strecurat şi o ironie la adresa celor de la FCSB. “A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dinamo va avea casa de pariuri 888.com ca sponsor principal pe tricouri. Este vorba de aceeaşi companie care o sponsoriza pe Middlesbrough, în sezonul 2005-2006, atunci când a eliminat-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA.

Massimo Maccarone, în tricoul lui Middlesbrough

“Câinii” se pregătesc de alegeri în DDB

La scurt timp după debutul în Liga 2, fanii lui Dinamo, care au card activ DDB, sunt chemaţi să voteze preşedintele organizaţiei. Alegerea noului şef va avea loc pe 16 august.

ADVERTISEMENT

Până la data de 31 iulie, când a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile din 16 august, doar două persoane şi-au manifestat interesul pentru postul de preşedinte al DDB.

ADVERTISEMENT