Sport

Fanii-acționari din DDB, atac indirect la rivala FCSB: „Echipe sătești care gravitează în jurul unei „stele” și cad ca un meteorit”

Suporterii lui Dinamo au lansat un atac acid la adresa FCSB-ului și a celor de la Academica Clinceni, pe care îi consideră doar un satelit abandonat de clubul lui Gigi Becali.
03.12.2021 | 16:57
Faniiactionari din DDB atac indirect la rivala FCSB Echipe satesti care graviteaza in jurul unei stele si cad ca un meteorit
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au lansat un atac dur la adresa celor de la Academica Clinceni, pe care îi consideră doar un „satelit” al clubului lui Gigi Becali.

Meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo se va disputa la Giurgiu fără spectatori, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, spre nemulțumirea fanilor alb-roșiii care ar fi fost prezenți în număr mare pe stadion.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo, acizi la adresa rivalei FCSB și a celor de la Academica Clinceni: „S-a reorientat către alți sateliți!”

Fanii lui Dinamo sunt nostalgici după duelurile de tradiție din Casa Pariurilor Liga 1, după ce azi au ajuns să se bată cu echipe precum FC Voluntari sau Academica Clinceni.

„CE MECIURI AVEAM CÂNDVA! Acum, de când Liga 1 a fost năpădită de echipe sătești, care își fac misiunea de satelit, gravitează în jurul unei “stele” și apoi dispar ca meteorit. Cum ar arăta Liga 1 cu U Cluj, cu Petrolul, cu Poli, cu Brașovul…? Îi avem în schimb pe „academicienii” lui Iulian Stoica, patron de spălătorie auto, care își permite să blocheze accesul suporterilor pe stadion”.

ADVERTISEMENT

„Câinii” nu uită declarațiile primarului din Clinceni despre relația echipei ilfovene cu patronul FCSB, Gigi Becali:„Adrian Budeanu, primarul din Clinceni a intrat în istorie cu declarația făcută la palatul lui Gigi, când a jurat cu cuvintele “Vom fi slugi credincioase!”. Iată ce povestea primarul acum câteva luni, într-un interviu pentru gsp:

„În 2018 am făcut o asociație cu FCSB. Am fost chemat la palat, la domnul Becali, într-un alt context, și acolo mi-a venit o idee, pe care le-am pus-o pe masă. Era de față și Mihai Stoica. Să ne cedeze nouă jucătorii tineri, de perspectivă, să aibă un fel de satelit al lor în Liga a 2-a”.

ADVERTISEMENT

DDB: „Astăzi, fcsb s-a reorientat către alți sateliți”

Fanii din programul DDB consideră că Gigi Becali și-a luat mâna de pe Academica Clinceni, iar Gigi Becali și-a îndreptat atenția către alte cluburi: „Astăzi, fcsb s-a reorientat către alți sateliți, așa că Academica poate sucomba în tăcere”.

Suporterii au dezvăluit că în urma demersurilor lor Liga Profesionistă de Fotbal a încercat să mute partide de la ora 21:00 la 20:45: „E bine ca dinamoviștii să știe că în urma demersurilor noastre, LPF a încercat să mute partida la ora 20:45. Digisport, care preia cea mai mare parte a telespectatorilor a fost imediat de acord. S-au opus cei de la clubul sătesc și celelalte televiziuni. N-ar fi rău să-i sancționăm din telecomandă pe cei care pun piedici”.

ADVERTISEMENT

DDB: „Precendentul creat de Clinceni a avut imediat efect. Fcsb a decis să joace fără spectatori”

Decizia ca meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo să se dispute fără spectatori în ciuda derogării primite de la Guvern, lucru care a creat posibilitatea ca FCSB să joace de asemenea fără spectatori. Astfel, ultrașii nu vor mai putea continua protestul împotriva lui Gigi Becali așa cum s-a întâmplat la Craiova și cum FANATIK a prezentat în exclusivitate.

„Precedentul creat de Clinceni a avut imediat efect. Fcsb a decis să joace fără spectatori. Degeaba dau ei vina pe covid și pe alții. În realitate, le convine să-i țină pe suporteri departe, mai ales în contextul tensiunilor dintre ei și patron.

De ce să mai dea bani pe firma de pază, când spectatorii sunt mai putini decât oamenii de ordine?!
Și uite-așa, vom avea meciuri la care orice patron șmecher își poate sancționa adversarii sau chiar proprii suporteri, închizând porțile stadionului”.

„Noi așteptăm în continuare să se facă dreptate și să putem fi prezenți pe stadion!”

Suporterii lui Dinamo își doresc din tot sufletul să poată susține echipa de pe stadion, mai ales că echipa trece prin momente foarte grele și are nevoie de fani mai mult ca oricând: „Noi așteptăm în continuare să se facă dreptate și să putem fi prezenți pe stadion! Mai ales că la următoarele etape am fost programați Lunea și Joia, după vechiul și prostul obicei al celor care decid calendarul etapelor.

Între timp, biletele virtuale au fost luate cu asalt. Haideți să sărim pe ele. Sunt mii de euro care ajung în club și țin Dinamo în viață! Să punem biletele și la comentarii, ca să-i încurajăm și pe alții și să distribuim această postare!
PS: Cei care sunteți înscriși în baza de date a DDB, verificați-vă și emailul! Ați primit un mesaj important”, a fost comunicatul publicat de suporteri pe pagina oficială de Facebook „Programul Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT