Sport

DDB, gură de oxigen pentru Dinamo. Câți bani au virat fanii-acționari în conturile clubului în ultimele săptămâni

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, însă fanii-acționari din Programul DDB reușesc să mențină clubul pe linia de plutire și au virat o nouă sumă importantă de bani în conturile clubului.
04.05.2022 | 08:52
DDB gura de oxigen pentru Dinamo Cati bani au virat faniiactionari in conturile clubului in ultimele saptamani
Fanii-acționari din programul DDB au virat până în acest moment aproximativ 2,6 milioane de euro în conturile clubului Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate suma pe care suporterii dinamoviști au adus-o în Ștefan cel Mare prin intermediul programului DDB, iar fanii alb-roșii continuă să pompeze bani în club.

Programul DDB a pompat la Dinamo în ultimele 2 săptămâni aproape 100.000 de euro

Fanii-acționari din programul DDB au făcut bilanțul ultimele 14 zile în Ștefan cel Mare și au transmis un amplu comunicat către toți membrii: „Dorim să te ținem la curent cu ultimele sume de bani transferate din Program DDB către club. În urmă cu două săptămâni au fost virați 350.000 lei. Săptămâna trecută alți 50.000 lei. Ieri și azi s-au virat alți 60.000 lei”.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei aproximativ 93.000 de euro provin din patru surse: „În total, 460.000 lei în ultimele două săptămâni. Pentru toate aceste sume s-au semnat contracte de împrumut. Sumele provin din cotizații, din bilete virtuale, comenzi de tricouri inscripționate și din redirecționare 3,5% din impozit. 

Această ultimă variantă pentru a ajuta clubul poate fi promovată de fiecare dintre noi, distribuind acest link, unde se află un formular pre completat și toate informațiile necesare: https://redirectioneaza.ro/programddb”.

ADVERTISEMENT

DDB, mesaj clar către toți „câinii”: „Fiecare leu este important pentru a ține în viață Dinamo!”

Board-ul DDB face apel către toți suporterii lui Dinamo să își achite în avans cardurile de membrii și cotizațiile: „Fiecare leu este important pentru a ține în viață Dinamo! Cotizația este de 20 de lei/lună. Dacă nu ai reînnoit cardul DDB, te invităm s-o faci, accesând www.programddb.ro. 

Intră pe link și verifică dacă cardul tău este încă activ. Urmează să curățăm baza de date și în DDB vor rămâne doar membri cu cotizația la zi. Acest lucru este necesar și în vederea alegerilor, când doar membrii activi vor putea să voteze”.

ADVERTISEMENT

DDB-ul îndeamnă fanii să cumpere în continuare bilete virtuale

„Dacă nu ți-ai primit tricoul comandat sau cardul, te rugăm să ne scrii, răspunzând la acest email și adăugând adresa și un nr de telefon  din aceeași țară cu adresa. Te rugăm să vizitezi magazinul nostru, pentru a-ți comanda tricoul oficial inscripționat cu numele tău și al celorlalți suporteri care au contribuit la obținerea licenței pentru sezonul acesta, urmând ca joi 5 mai 2022 ora 23.59 să închidem lista pentru Seria II, precum și alte produse DDB!

Banii din aceste vânzări, intră direct în contul Asociației PCH. Intră pe acest link și comandă :https://shop.programddb.ro/. Toți cei care au comandat tricouri inscripționate după data de 6 iulie 2021, le vor primi începând din ultima săptămână a acestei luni. 

ADVERTISEMENT

Poți ajuta și prin cumpărarea câtorva bilete virtuale. Îți mulțumim pentru susținere! Echipa DDB #IN VIAȚA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!”, se concluzionează în anunțul celor din board-ul DDB.

ADVERTISEMENT