Sport

DDB, inițiative surprinzătoare! Noua modalitate prin care se strâng bani la Dinamo. Jucătorii au sărit în ajutorul clubului. Update exclusiv

Programul DDB lansează noi inițiative menite să atragă sume importante în conturile lui Dinamo, iar jucătorii au fost primii care au sărit în ajutorul clubului.
24.01.2023 | 20:57
DDB initiative surprinzatoare Noua modalitate prin care se strang bani la Dinamo Jucatorii au sarit in ajutorul clubului Update exclusiv
Jucătorii echipei Dinamo au fost primii care au aderat la noua modalitate propusă de fani pentru strângerea de fonduri și au redirecționat 3,5% din impozitul de anul trecut către club. Sursă foto: Facebook Program Doar Dinamo București
ADVERTISEMENT
24-01-2023
19:06

Jucătorii lui Dinamo, donație către club

Jucătorii echipei Dinamo au fost primii care au aderat la noua modalitate propusă de fani pentru strângerea de fonduri și au redirecționat 3,5% din impozitul de anul trecut către club.

”Că îți place sau nu, Statul îți ia o parte din bani pe care i-ai câștigat prin munca ta. Apoi, tot Statul decide ce va face cu acei bani. De multe ori, sunt cheltuiți altfel decât am vrea noi. Pentru o mică parte din acești bani, ai însă posibilitatea să decizi tu unde să ajungă.

E vorba de 3,5% din impozitul de anul trecut. Tu poți decide destinația acelor sume. Nu îi dai tu din buzunar, pentru că e vorba de o sumă care ți-a fost oprită deja pe anul care s-a încheiat. Partea și mai interesantă este că dacă nu te implici să-i indici Statului unde să direcționeze acei bani, Statul îi va trimite oricum, dar nu unde vrei tu, ci unde vrea el.

De exemplu, dacă un jucător al lui Dinamo nu completează un formular F230, acei 3,5% din impozitul lui rămân la Stat și de acolo pot ajunge chiar și la ACTGSG (Asociația Crescătorilor de Trifoi și Gazon pentru Stadionul Ghencea), asociație care nu există, dar v-am dat un exemplu, ca să înțelegeți mai bine ideea.

Astăzi, jucătorii lui Dinamo au completat F230 și au redirecționat cei 3,5% către Asociația PCH, care are ca scop salvarea clubului la care activează ei. Asta putem face fiecare dintre noi! Explicați-le cu răbdare prietenilor voștri ce înseamă REDIRECTIONAREA aceasta”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Program Doar Dinamo București.

 

Președintele DDB a mediat conflictul dintre Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob, iar fanii-acționari pregătesc mai multe surprize.

Super inițiativa DDB s-a dovedit deja un succes: „O să avem și un punct de lucru la stadion”

Eduard Ziriakus Galan, președintele DDB, a vorbit pentru FANATIK despre noua modalitate prin care fanii strâng bani pentru Dinamo: „Formularul 230 e o chestie pe care acum o dezvoltăm și tocmai ce am pornit-o. E un succes major deja în sensul că în 24 de ore au fost completate 750 de formulare, plus alte sute care au fost depuse fizic. Am ajuns până acum la 2.500 de formulare în patru zile. Jucătorii, staff-ul lui Ovidiu Burcă și angajații clubului vor redirecționa de asemenea impozitul pe venit. Vrem să ajungem la 55.000 de formulare”.

ADVERTISEMENT

Astfel, orice fan al lui Dinamo își poate redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Dinamo, însă DDB încearcă să atragă să îi facă și pe alții să vină alături de ei: „Pregătim și o promovare mai bună, inclusiv cu ajutorul presei. Sunt niște bani până la urmă care în loc să fie cheltuiți aiurea de stat, pot ajunge la club și la centrul de copii și juniori”.

DDB se gândește și la viitor, iar o parte din banii din cotizații și redirecționarea impozitului pe venit va ajunge și către tinerii din Ștefan cel Mare: „Oricum avem o cotă parte din tot ceea ce strângem care este direcționată și la copii. Ăsta e crezul nostru pentru că doar așa poți crește pe o bază corectă”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo își pot depune formularul la stadionul din Ștefan cel Mare: „Avem un punct de lucru utilat cu tot ce trebuie”

Proiectul deja s-a pus în mișcare, iar DDB a deschis un punct de lucru în „Groapă”: „O să avem și un punct de lucru la stadion, utilat cu tot ce trebuie, atât pentru cei care l-au completat fizic și vor să îl depună acolo, cât și pentru cei care vor să completeze online sau nu au formularul tipărit. E vorba de toată masa suporterilor și trebuie să fim pregătiți pentru toate situațiile. 

Avem calculator, imprimantă, tabletă, wifi, astfel încât oricine merge acolo să aibă tot ce trebuie. Se poate cere orice informație despre programul DDB, plus că o să avem și un punct de cumpărare cu produse DDB și Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, banii vor intra în club abia peste minim șase luni: „Asta e o acțiune pentru viitor. E momentul să ne gândim și la viitor, pentru că heirupul acum ne trebuie s-a tot făcut în ultimii ani”.

DDB pregătește și alte surprize. Numărul de membri a crescut simțitor, iar platforma online va avea o nouă interfață

Eduard Galan a dezvăluit pentru FANATIK că programul DDB se reinventează în fiecare zi și suporterii lui Dinamo vor avea parte de multe alte surprize: „Pregătim și alte acțiuni și avem vești bune atât din punct de vedere al programului și ce am promis vom îndeplini. O să anunțăm modificarea statului și adeziunile. Avem pregătit tot și inclusiv la platformă o să facem un upgrade major săptămâna aceasta.

ADVERTISEMENT

Lucrăm cu voluntari, nu putem să le cerem luna de pe cer. Încercăm să facem cât de mult se poate într-un timp scurt. Zilele astea au fost de foc pentru noi. Suntem angrenați pe partea de voluntari, muncim și pe IT, marketing, formulare, pe tot”, a mai spus președintele DDB.

ADVERTISEMENT