Sport

DDB, mesaj pentru jucători înainte de derby-ul Rapid – Dinamo: “Respectați-vă antrenorul! Respectați-vă meseria și contractele!”

Fanii-acționari din programul DDB au transmis un mesaj puternic pentru jucători înainte de derby-ul cu Rapid, la care suporterii nu vor putea fi prezenți.
13.03.2022 | 13:40
DDB mesaj pentru jucatori inainte de derbyul Rapid  Dinamo Respectativa antrenorul Respectativa meseria si contractele
ADVERTISEMENT

Dinamo debutează în playout-ul Casa Pariurilor Liga 1 în deplasare la Mioveni cu Rapid, iar suporterii „câinilor” nu vor putea fi prezenți pe stadion.

DDB îngroapă securea războiului: „ Legătura dintre jucători și suporteri e specială și așa ne dorim să rămână!”

În conflict cu mai mulți jucători ai lui Dinamo, în frunte cu Steliano Filip, DDB a ținut să le transmită un mesaj ferm jucătorilor înainte de meciul extrem de important cu Rapid.

ADVERTISEMENT

„Aici e Dinamo! Aici e DDB! Mesaj pentru jucători. Sunt zile în care pe paginile noastre vorbim mai mult despre antrenori, program, legende, acționari și management. Asta poate crea senzația că uităm de voi, jucătorii. Niciodată!”.

Suporterii le aduc aminte jucătorilor că fără ei această echipă nu ar exista și au rolul principal în salvarea clubului, indiferent de problemele financiare cu care se confruntă: „Fără voi, acționarii ar investi în domenii care nu oferă genul de emoții după care tânjesc. Fără voi, suporterii ar aplauda un dreptunghi de iarbă tunsă magnific.

ADVERTISEMENT

Fără voi, sponsorii ar plăti doar pentru a da numele unui stadion degeaba. Fără voi, televiziunile ar transmite imaginile în buclă și telespectatorii și-ar face cruce. Fără voi, fotbalul nu ar exista nici măcar pe computer.

Voi sunteți actorii principali în această piesă. Tot ce trebuie să faceți este să vă interpretați rolurile cât de bine puteți. Legătura dintre jucători și suporteri e specială și așa ne dorim să rămână! Fotbalul este un sport de echipă, însă cât de bună este echipa depinde de fiecare în parte”.

ADVERTISEMENT

DDB, semnal de alarmă pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Timp de alte schimbări nu mai există!”

„Aveți un nou antrenor, cu care debutați în play out, unde veți avea bătălii grele de dus. Ne veți avea și pe noi în tribune, însă nu chiar de mâine. Timp de alte schimbări nu mai există.

La ședința tehnică, uitați-vă la cel aflat în fața voastră, apoi pe bancă, în stânga și în dreapta fiecăruia! Ăia sunteți toți și trebuie să o scoateți la capăt! Respectați-vă pe voi înșivă! Respectați-vă colegii! Respectați-vă antrenorul!

ADVERTISEMENT

Buni, răi, înalți, scunzi, mai tineri sau la apusul carierei, purtați tricoul lui Dinamo, așa că sunteți ai noștri! La final, fie ne vom bucura împreună, pentru că ați reușit să salvați sezonul, fie ne vom bucura împreună, pentru că ați reușit să salvați sezonul! Avem încredere în voi, băieți! Respectați-vă meseria și contractele! Dați tot ce puteți pentru noi și Dinamo”, se precizează în comunicatul DDB.

Dinamo se află în acest moment la nouă puncte distanță de FC U Craiova 1948, prima echipă aflată deasupra liniei de baraj și la șase puncte de CS Mioveni.

ADVERTISEMENT