Sport

DDB, noul „SMURD” de la Dinamo! Ce problemă au rezolvat fanii la Săftica. Exclusiv

Fanii-acționari din programul DDB au reușit să mai rezolve o problemă extrem de importantă în cantonamentul de la Săftica.
24.08.2021 | 17:54
DDB noul SMURD de la Dinamo Ce problema au rezolvat fanii la Saftica Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în premieră despre problemele pe care le-a întâmpinat Dario Bonetti în acest început de sezon, când italianul nu a putut să organizeze cantonamentul de la Săftica.

Ba, mai mult, deși clubul se confruntă cu grave probleme financiare, FANATIK a aflat că Dinamo a trebuit să cazeze jucătorii la hotelul Crystal Palace înainte de meciuri, ceea ce a ridicat costurile la fel ca la o partidă disputată în deplasare.

ADVERTISEMENT

DDB-ul creează toate condițiile pentru Bonetti și jucătorii săi

Din informațiile FANATIK, lucrările de reabilitare a bazei de la Săftica au fost finalizate. DDB-ul încearcă să creeze toate condițiile pentru jucători și pentru staff-ul lui Dario Bonetti și au dotat camerele de la Săftica cu aere condiționante.

Aceasta era principala problemă pentru care Dario Bonetti nu putea să își bage jucătorii în cantonament la Săftica, chiar dacă lucrările se apropiau de final.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru meciul cu FC Argeș, Dario Bonetti va putea pregăti în liniște meciul și programul integral al echipei, ceea ce până în acest moment nu a fost posibil.

Programul echipei a fost dat peste cap și înainte de meciul de la Constanța

FANATIK a aflat că, înainte de meciul cu Farul Constanța, Dario Bonetti a fost nevoit să mute ultimul antrenament înainte de plecare pe stadionul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

La baza de la Săftica distribuitorul a tăiat gazele, iar jucătorii au fost nevoiți să servească masa de prânz la hotelul Crystal Palace, hotelul lui Dumitru Dragomir aflat în apropierea stadionului Dinamo.

„În acest moment, avem la fiecare meci costuri ca la o partidă din deplasare. Jucătorii sunt nevoiți să stea la hotel din cauza lucrărilor de la baza de pregătire de la Săftica”, declara Constantin Eftimescu, fostul oficial al „câinilor” pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de meciul cu FC Argeș

FANATIK a aflat că Dario Bonetti le-a dat două zile libere jucătorilor după înfrângerea grea cu Farul Constanța. Jucătorii au revenit luni la antrenamente pentru a pregăti partida extrem de importantă cu FC Argeș.

Pentru Dinamo urmează o serie grea de meciuri, iar șansele cele mai mari pentru obținerea celor trei puncte este chiar împotriva piteștenilor. Meciul trebuia să se dispute vineri, dar după protestele suporterilor dinamoviști de la sediul Digi și de la meciu cu Farul, partida a fost mutată sâmbătă de la ora 18:00.

Pentru Dinamo, după meciul de pe teren propriu cu FC Argeș urmează derby-ul cu FCSB, care se va disputa pe stadionul Național Arena.

  • 6 puncte are Dinamo după primele 6 etape
  • 11 este locul ocupat de Dinamo
ADVERTISEMENT