Fotbal intern

DDB, o nouă sumă importantă virată în conturile lui Dinamo: “Este menirea programului, ne facem datoria”

Programul Doar Dinamo București continuă să mențină în viață clubul „alb-roșu” din punct de vedere financiar, iar fanii-acționari au planuri mari în continuare.
20.08.2022 | 19:45
DDB o noua suma importanta virata in conturile lui Dinamo Este menirea programului ne facem datoria
15.000 de fani sunt înscriși în programul DDB. Sursă foto: Facebook PCH
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că negocierile cu omul de afaceri libanez Muhammad Murad au eșuat, iar problemele financiare persistă la Dinamo.

DDB, o nouă mare gură de oxigen pentru Dinamo

Deși programul a părut într-o continuă scădere, fanii-acționari ai lui Dinamo au publicat un comunicat în care demonstrează contrariul.

ADVERTISEMENT

Acuzați că au lăsat clubul la greu, fanii-acționari dau replica: „Ne facem datoria! Dinamo a cerut ajutorul, noi am răspuns prezent. Este menirea programului Doar Dinamo București de a ajuta clubul de fotbal în momentele grele. Mulți au spus că programul este în colaps, că nu mai putem ajuta clubul în momentele dificile”.

DDB se pare că a achitat salariile angajaților și a plătit, însă a virat și alte sume când a fost nevoie mai mare: „Cifrele arată însă că aportul fanilor este la un nivel ridicat. Astfel, la inceputul lunii iulie s-au achitat 50.000 de lei pentru salariile angajatilor clubului, în urmă cu aproximativ două săptămâni DDB a plătit către Dinamo 140.000 de lei, sumă necesară pentru achiziționarea de echipament sportiv si cheltuieli administrative, ieri s-a mai făcut noua plată de 260.000 de lei, bani necesari pentru achitarea salariilor până în luna iunie inclusiv.

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari din programul DDB au pompat 90.000 de euro în ultima lună

Mai concret, suma totală adusă de DDB în ultimele săptămâni a atins o cifră impresionantă: „Un calcul simplu arata ca DDB a achitat 450.000 de lei (90.000 de euro) în perioada în care mulți neaveniți încercau să sugereze faptul că programul DDB a murit, că nu își mai poate îndeplini menirea”.

Ba mai mult, suporterii lui Dinamo anunță și o surpriză care ar putea revitaliza programul: „Suntem aici, împreună suntem puternici și suntem convinși că în continuare vom putea face lucruri minunate pentru clubul pe care îl iubim.

ADVERTISEMENT

În primele zile ale săptămânii viitoare programul DDB va lansa un nou proiect, proiect menit să atragă lângă DDB și implicit lângă Dinamo toți fanii dinamoviști. DDB LUPTĂ. DINAMO TRĂIEȘTE!”, se mai anunță în același comunicat.

Eduard Gălan este noul președinte al DDB: „Trebuie să ducem programul la un alt nivel”

Eduard Gălan a oferit pentru FANATIK primul interviu după ce a fost ales noul președinte al DDB, iar brașoveanul are planuri mari: „De acum trebuie să muncim împreună cu toții, pentru că trebuie să ducem DDB la un alt nivel. Ideea e că trebuie să venim cu suflu proaspăt, cu o echipă mai mare și puternică.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim cât mai mulți și să ne apucăm de muncă, pentru că avem enorm de multe lucruri de rezolvat. Sunt multe probleme. Sper să dăm drumul la treabă cât mai repede, pentru că doar cu un DDB puternic Dinamo va reveni acolo unde îi e locul”.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza...
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”