Sport

DDB promite un sprijin financiar de un milion de euro pentru Dinamo: „Nu vom muri și vom reveni în Liga 1!”

Fanii-acționari din programul DDB au anunțat printr-un amplu comunicat că rămân alături de clubul „alb-roșu” și vor contribui decisiv la redresarea financiară a echipei.
08.06.2022 | 15:50
DDB promite un sprijin financiar de un milion de euro pentru Dinamo Nu vom muri si vom reveni in Liga 1
Dinamo a ajuns la datorii de peste 9 milioane de euro. Sursă foto: DDB
ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă cu grave probleme financiare, iar datoriile cresc din ce în ce mai mult după retrogradarea echipei în Casa Pariurilor Liga 2.

DDB, mesaj clar pentru echipă: „Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei”

Fanii-acționari din programul DDB au publicat un amplu comunicat în care asigură toată suflarea dinamovistă că Dinamo nu va fi lăsată de izbeliște.

ADVERTISEMENT

„DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București”, se anunță prompt încă din prima frază a comunicatului.

Suporterii îi condamnă pe cei din conducerea clubului care au dus la retrogradarea clubului, mai exact pe Iuliu Mureșan: „Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei”.

ADVERTISEMENT

„DDB va prezenta un plan concret prin care vom aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro”

Fanii au dezvăluit că au pus la punct un plan prin care Dinamo și-ar putea asigura o mare parte din bugetul pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 2: „Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța nici un moment la a fi punctul de sprijn financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună.

ADVERTISEMENT

În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro.

Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga. Îi așteptăm alături de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”.

ADVERTISEMENT

Dinamo are datorii de aproximativ 9 milioane de euro

Dinamo are datorii de circa nouă milioane de euro, iar din luna noiembrie va trebui să achite lunar din datorii conform planului de reorganizare.

Din această sumă, peste 2.500.000 de euro sunt către DDB, care a împrumutat clubul pentru a supraviețui, fiind singura entitate care susține financiar.

ADVERTISEMENT