Sport

Suporterul care a câștigat o mașină la tombola DDB nu mai speră să-și primească premiul. ”Sunt doar promisiuni din partea lor”

Suporterii-acționari ai clubului Dinamo din Asociația DDB au organizat la începutul acestui an mai multe tombole. În două cazuri marele premiu a fost o mașină. Un câștigător nu și-a primit premiul nici după 9 luni.
08.12.2021 | 19:18
Suporterul care a castigat o masina la tombola DDB nu mai spera sasi primeasca premiul Sunt doar promisiuni din partea lor
Suporterii lui Dinamo pe Arena Naţională
ADVERTISEMENT

Dintre multele acțiuni ale DDB menite să-i atragă pe fani alături de Dinamo au fost și organizarea mai multor tombole, la începutul acestui an.

La două dintre acestea, marele premiu a fost câte o mașină. Una dintre ele a fost câștigată de un suporter din Sibiu care, însă, nu și-a mai primit ”trofeul”.

ADVERTISEMENT

Suporterul dinamovist pus mereu ”în așteptare” de DDB

Lunile au trecut, iar fanul ardelean al ”câinilor” și-a pierdut speranța că premiul pe patru roți va mai ajunge la el. Din luna aprilie își așteaptă fanul premiul câștigat prin tragere la sorți după amicalul ”câinilor” cu Dinamo Kiev.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Deocamdată a fost premiat doar pe pagina de Facebook a suporterilor-acționar. Sibianul crede că suporterii-acționari îl duc cu vorba și că nu își vor onora câștigătorii.

ADVERTISEMENT

”Dinamo e Dinamo. Doar Dinamo București este altceva. Am vorbit prin luna iulie cu un lider de la Doar Dinamo București și m-a rugat să aștept. 

Apoi i-am mai contactat prin octombrie și m-au rugat să stau să treacă luna noiembrie. Sincer, mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor.

ADVERTISEMENT

Știu că ar mai fi o persoană care a câștigat o mașină înaintea mea și nici el nu a primit-o. Eu pot doar să mă gândesc la faptul că nu au bani sau la ceva de genul acesta, dar nu am nicio certitudine dacă nimeni nu mai zice nimic din partea lor”, a povestit suporterul dinamovist pentru publicația Turnul Sfatului.

DDB a ”preluat controlul” asupra clubului Dinamo după dispariția lui Pablo Cortacero

Suporterii-acționari ai clubului Dinamo au preluat puterea după ce presupusul finanțator spaniol Pablo Cortacero a dispărut din țară lăsând gruparea din Ștefan cel Mare înglodată în datorii.

ADVERTISEMENT

Pentru a face rost de bani ca să plătească cele mai urgente cheltuieli, dar și datoriile din urmă, fanii trupei din Ștefan cel Mare au dat dovadă de multă inventivitate.

Au organizat numeroase acțiuni în care suporterii ”câinilor” din lumea întreagă au contribuit financiar la salvarea clubului. Ulterior, Dinamo a intrat în insolvență, ultima soluție pentru a evita falimentul.

În continuare, însă, al doilea cel mai titrat club de fotbal din România se confruntă cu probleme financiare, doar că acum acestea sunt gestionate de administratorul judiciar.

ADVERTISEMENT