Fotbal intern

DDB, surpriză uriașă pentru fani! O mașină premiu pentru cine cumpără bilete virtuale la Dinamo – Viitorul

23.02.2021 | 14:29
DDB surpriza uriasa pentru fani O masina premiu pentru cine cumpara bilete virtuale la Dinamo  Viitorul
ADVERTISEMENT

DDB pregătește o surpriză uriașă pentru fanii dinamoviști. Posesorii și cei care urmează să cumpere bilete virtuale la meciul Dinamo – Viitorul, intră în cursa pentru o mașină Suzuki Swift oferită drept premiu.

Suporterii din DDB fac toate eforturile posibile pentru a ține clubul din “Ștefan cel Mare” în viață iar cei care cumpără bilete virtuale au ocazia să fie răsplătiți printr-o tombolă cu premii acordate prin tragere la sorți.

ADVERTISEMENT

De la începutul acțiunii de vânzare a biletelor virtuale organizată de DDB, fanii dinamoviști au reușit 8 sold-out-uri, la fiecare meci disputat de echipă pe teren propriu, indiferent că a fost vorba de stadionul Dinamo sau Arena Națională.

DDB, surpriză uriașă pentru fani! O mașină premiu pentru cine cumpără bilete virtuale la Dinamo – Viitorul

DDB pune la cale o surpriză imensă pentru fani, o tombolă care include 48 de premii, iar în cazul în care se epuizează toate biletele virtuale la partida Dinamo-Viitorul, premiul cel mare va fi o mașină Suzuki Swift în valoare de 11.400 de euro.

ADVERTISEMENT

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti și includ toate biletele cumpărate de fani la partida cu Viitorul Constanța din etapa următoare. Un alt detaliu la care s-au gândit cei din DDB este că mașina va fi adusă la domiciliul câștigătorului de jucătorul preferat al acestuia.

Celelalte 48 de premii includ, în număr de câte 12 fiecare, măști DDB, eșarfe “În viața asta mai avem ceva de făcut”, tricouri branduite cu DDB, hanorace DDB. Termenul limită al evenimentului este sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 12:00.

ADVERTISEMENT

Programul DDB, fenomenul din Liga 1

Programul DDB a ajuns în acest moment la 14.439 de membri, fiind singurul de acest gen creat la o echipă de Liga 1. Fără să țină cont de absența acționarului spaniol de la echipă, fanii pun umărul la supraviețuirea lui Dinamo.

Într-un efort colosal de a aduna banii necesari pentru licență, DDB a demarat diferite acțiuni pentru strângerea de fonduri astfel încât, până la 27 martie 2021, să acopere cei 863.000 de euro necesari.

ADVERTISEMENT

În afară de înscrierea în programul DDB, achiziționarea de bilete virtuale și donații, s-a lansat și o campanie prin care suporterii vor putea contribui cu suma de 490 de lei, iar în schimb, pe lângă tricoul autentic din sezonul viitor, numele lor va apărea pe echipamentul de joc.

ADVERTISEMENT
Tags: