Sport

Reacţia DDB după acuzele de ţeapă în tombola Suzuki: “Cele două autoturisme vor ajunge la câştigători cât mai rapid posibil”. Exclusiv

DDB a reacţionat pentru FANATIK la acuzele de ţeapă la tombolele în care doi fani au câştigat câte un autoturism Suzuki. Cei care conduc programul DDB au dat asigurări că maşinile vor ajunge curând la câştigători.
08.12.2021 | 21:15
Reactia DDB dupa acuzele de teapa in tombola Suzuki Cele doua autoturisme vor ajunge la castigatori cat mai rapid posibil Exclusiv
Fanii din programul DDB şi maşina Suzuki Swift, acordată la tombolă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un suporter care a câştigat o maşină Suzuki Swift în cadrul unei tombole organizate de Program DDB în aprilie a declarat că se simte păcălit şi nu se mai aşteaptă să vadă maşina pe care a câştigat-o.

Reacţia DDB după acuzele de ţeapă în tombola Suzuki: “TOATE încasările de până acum s-au îndreptat către conturile lui Dinamo”

Daniel Şendre, purtătorul de cuvânt al DDB, a reacţionat pentru FANATIK la acuzele de ţeapă şi le dă o veste bună câştigătorilor, care îşi vor primii în cel mai scurt timp autoturismele:

ADVERTISEMENT

“Presați de cheltuieli curente și datorii ale clubului, ProgramDDB a fost obligat să îndrepte TOATE încasările de până acum către conturile lui Dinamo! Licență, salvarea bazei de la Săftica, salarii pentru ca jucătorii să își retragă memoriile depuse la comisii, deplasări sau deblocarea transferurilor, toate acestea au reprezentat mereu cheltuieli stringente, imposibil de evitat, dacă ne doream să păstram clubul în viață. Și l-am păstrat!

Câștigătorii celor două autoturisme au înțeles și le mulțumim acum, încă o dată, pentru răbdare! DDB a păstrat legătura cu ei și acesta a fost mesajul pe care ni l-au transmis în toate dialogurile purtate.

ADVERTISEMENT

DDB să își onorează câștigătorii celor două mari premii: “Comanda către dealer se va realiza în perioada imediat următoare”

Din fericire, așteptarea va lua sfârșit! Situația administrativă a FC DINAMO, societate ajunsă prin insolvență sub protecția legilor statului, precum și ieșirea din procedura de monitorizare fiscală, aspect certificat de FRF chiar ieri, 7 decembrie, vor permite acum DDB să își onoreze câștigătorii celor două mari premii.

Comanda către dealer se va realiza în perioada imediat următoare, astfel încât cele două autoturisme să ajungă în posesia câștigătorilor cât mai curând posibil, timpul de livrare fiind “dictat” de producător.

ADVERTISEMENT

Cele două tombole organizate au făcut parte din strategia de marketing a DDB, care a dus la două SOLD OUT-uri pe Arena Natională și la peste 200 de mii de bilete vândute în total, adică la peste 200 de mii de Euro euro strânși într-un timp foarte scurt, care au permis, printre altele, obținerea licenței pentru Liga 1.

“Au fost organizate în total 10 tombole, însă din cauza declinului pe plan sportiv, am reușit doar două SOLD OUT-uri”

Au fost organizate în total 10 tombole, însă din cauza declinului pe plan sportiv, am reușit doar două SOLD OUT-uri, aceasta fiind condiția de acordare a marelui premiu, respectiv un autoturism. Au existat și alte zeci de premii mai mici ca valoare, premii care au ajuns încă de atunci la câștigători.

ADVERTISEMENT

Important este că noi, suporterii, am reușit să păstrăm Dinamo în viață, iar odată cu asigurarea unei minime stabilități financiare, despre care vă spuneam mai devreme, acum DDB poate face demersurile necesare pentru a oferi premiile celor mai norocoși dintre participanții în cadrul acestei campanii.

Cele două extrageri au fost organizate de către compania prin care DDB a vândut biletele virtuale, în prezența unui notar, care a certificat validitatea lor.

Mulțumim încă o dată câștigătorilor pentru înțelegere și răbdare!”, a declarat pentru FANATIK, Daniel Şendre, purtătorul de cuvânt al DDB.

Unul dintre câştigători credea că nu îşi va mai vedea premiul: “Mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor”

Sibianul care a câştigat o maşină la tombolă a ieşit în spaţiul public şi a lansat acuzele de ţeapă la adresa DDB, spunând că se simte dus cu vorba şi nu au de gând să îi onoreze pe câştigătorii tombolelor:

“Dinamo e Dinamo. Doar Dinamo București este altceva. Am vorbit prin luna iulie cu un lider de la Doar Dinamo București și m-a rugat să aștept. Apoi i-am mai contactat prin octombrie și m-au rugat să stau să treacă luna noiembrie. Sincer, mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor.

Știu că ar mai fi o persoană care a câștigat o mașină înaintea mea și nici el nu a primit-o. Eu pot doar să mă gândesc la faptul că nu au bani sau la ceva de genul acesta, dar nu am nicio certitudine dacă nimeni nu mai zice nimic din partea lor”, a povestit suporterul dinamovist pentru publicația Turnul Sfatului.

  • 13.500 de euro este preţul celui mai ieftin model de Suzuki Swift
  • 5 lei costa un bilet virtual care asigura participarea la tombolă
ADVERTISEMENT