Carousel hot news

Încă un atac la Reghe: “De 6 luni echipa nu mai joacă!”

Steaua nu are şanse cu FC Basel. Aceasta este opinia lui Emeric Ienei,  care anunţă că de 6 luni echipa este într-o continuă cădere....
06.11.2013 | 14:32
Încă un atac la Reghe:
ADVERTISEMENT

Steaua nu are şanse cu FC Basel. Aceasta este opinia lui Emeric Ienei,  care anunţă că de 6 luni echipa este într-o continuă cădere.

“Sînt un fan al Stelei şi atunci normal că mi-aş dori să cîştige, dar o să fie extrem de tensionat şi greu. Mă îndoiesc că sînt şanse de victorie după cum au jucat în ultimul timp. Nu au dat o speranţă prea mare că o să cîştige la Basel. De 6 luni de zile trag alarma că nu mai joacă echipa aşa cum trebuie. Nu au o posesie bună, chiar compartimentele nu mai funcţionează aşa cum funcţionau”, a declarat Ienei la Sport Total fm.

Antrenorul care a cucerit Cupa Campionilor cu Steaua a explicat de ce crede că Laurenţiu Reghecampf a greşit la ultimile meciuri de campionat:“Nu aş vrea să-mi iasă din nou vorbe că aş critica staff-ul tehnic, dar, înaintea unui meci important, trebuie să foloseşti echipa cu care vrei să joci şi Reghecampf a încercat cu trei fundaşi, cu nu ştiu ce… Nu a funcţionat. Meciul acesta cu Basel e prea important ca să nu foloseşti la ultimul meci jucătorii pe care preconizezi că îi vei băga în teren”, a mai spus Ienei.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri